Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat
Hinta
  1. 7 € - 327
Valmistaja
Sopii työkaluihin
Pistorasiareikien lukumäärä
Ulkovaipan materiaali
Suositeltava käyttö
Kelan tyyppi
Lankan halkaisija, mm²
Johdon lukumäärä
Liitäntätyyppi
Max. kuormitusta ei ole tehty kokonaan tai kokonaan
Suojattu ylikuormitukselta
Pituus
  1. 18 m (1)
  2. 20 m (5)
  3. 25 m (15)
  4. 30 m (7)
  5. 33 m (1)
  6. 40 m (3)
  7. 50 m (5)
  8. 500 m (1)
  9. Show more
Liitintyyppi
Turvaluokka

Jatkojohdot

Täältä löydät laajan valikoiman jatkojohtoja eri merkeiltä, kuten Brennenstuhl, Feirol, AS-Shwabe, Rubi ja muilta valmistajilta.

Käytä erityisiä suodattimia löytääksesi tarvitsemasi jatkojohdon nopeasti ja kätevästi. Helpottaaksemme hakuasi olemme ryhmitelleet kaikki jatkojohdot seuraavien parametrien mukaan: valmistaja, pituus, käyttö, suurin sallittu kuormitus, pistokkeen ja liittimen tyyppi, kelan malli ja muut tärkeät parametrit.

Lyhyesti jatkojohdoista

Ulomman kuoren materiaali - valittaessa jatkojohtoa on erittäin tärkeää huomioida sen ulomman kuoren materiaali. Materiaali riippuu johdon käyttökohteesta (kestävyys suurissa ja pienissä lämpötiloissa, hankauma, taipuminen jne.). Yleensä ulommassa kuoren materiaalina käytetään muovia, kumia, polyuretaania, neopreenia, tekstiiliä tai lasikuitua.

Suositeltu käyttö - jatkojohtoja voidaan käyttää vain sisällä, sisällä ja väliaikaisesti ulkona ja ulkona. Johdon käyttötarkoituksen määrittelee sen suojausluokka (IP) ja ulomman kuoren materiaali.

Kelatyyppi - monissa johdoissa on kela, jolla johto voidaan kelata nippuun ja parantaa sen käyttömukavuutta. Jatkojohdot voivat olla ilman kelaa (1), muovikelalla (2), teräskelalla tai kevytmetalliseoskelalla.

Sähköisten puutarhatyökalujen kaikkein yleisimmissä jatkojohdoissa ei ole kelaa ja vain yksi pistoke (3), koska vain tämänlaista johtoa voidaan käyttää puutarhassa mukavaan työskentelyyn (sähköisissä puutarhatyökaluissa on tavallisesti erittäin lyhyt virtajohto, jonka päässä on pistoke). On erittäin tärkeää käyttää ulkokäyttöön tarkoitettua jatkojohtoa puutarhatyökalun kanssa.

Johtojen määrä - sähkötyökalussa 2 johtonippua riittävät (vaihe ja nolla), mutta viimeaikoina jatkojohtojen maadoituksesta on tullut standardi, joten suurimmassa osassa johtoja on 3 johtoa (vaihe (a), nolla (b) ja maadoitus (c)). Maadoitusjohto parantaa työturvallisuutta sähkötyökalujen kanssa ja suojaa käyttäjää sähköiskuilta. Huomaa, että tämä suojaus toimii vain, jos maadoitettu jatkojohto on liitetty verkkovirtaan, jossa on maadoitus.

Johdon halkaisija - jatkojohdon johdon halkaisija määrittää suurimman kuormituksen wateissa (W). Mitä suurempi on johdon poikkipinta-ala, sitä suurempi on jatkojohtoon yhdistettävän sähkölaitteen teho. Johdon halkaisijan tärkeyttä voidaan havainnollistaa putkella - mitä suurempi on putken halkaisija, sitä suurempi määrä vettä voi kulkea sen läpi tiettynä aikajaksona.

Suurin sallittu kuorma kelaamattomana / täysin ulosvedettynä - johdon suurin sallittu kuorma riippuu siitä, onko se kelan ympärillä vai onko se vedetty kokonaan ulos. Täysin ulosvedetty jatkojohto kestää suurempaa kuormaa watteina (W) kuin sama johto kelattuna. Tämä johtuu siitä, että kelattu johto toimii kuten solenoidi. Suuri virta luo sähkömagneettisen kentän, joka saa johdon kuumenemaan ja on vaaraksi.

Pistokkeen/liittimen tyyppi - jatkojohtoja voidaan käyttää yksivaiheisissa (1), yksi- ja kolmivaiheisissa (3) ja kolmivaiheisissa (2) laitteissa/työkaluissa. Yksivaiheisen verkkovirran parametrit ovat 220 - 230 V/50 Hz. Kolmivaiheisen verkkovirran parametrit ovat 400 V/3x50 Hz. Kolmivaiheiset laitteet ovat usein teholuokitukseltaan korkeampia ja käyttävät sähköä tehokkaammin. Pistokkeen ja liittimen muoto on erilainen riippuen jatkojohdosta (yksi- vai kolmivaiheinen).