Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Kaupassamme on 60 päivän avoin kauppa, ts. sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet meille 60 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi
Et siis riskeeraa mitään asioidessasi verkkokaupassamme!


Ota huomioon tuotteita palauttaessasi:
  • Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita. (Tämä ei koske viallisen tuotteen palauttamista)
  • Palautuksesta on sovittava aina ensin asiakaspalvelumme kanssa.
  • Palautusoikeus ei koske tuotteita, joita asiakas on vahingoittanut.
  • Tuotteen pitää olla uudennäköinen: etikettien pitää olla ehjät, suojakelmujen pitää olla paikoillaan jne. (Tämä ei koske viallisen tuotteen palauttamista)
  • Pakkauksen tulee olla ehjä, eikä siihen saa esimerkiksi tehdä merkintöjä. 
  • Palautusoikeus ei koske erikoistilauksia. (esimerkiksi varaosat, jotka on asiakkaan pyynnöstä tilattu)
  • Mikäli asiakas palauttaa käyetyn tuotteen, pidämme oikeuden periä arvonalennus ja olla palauttamatta täyttä kauppasummaa. 
  • Asiakas vastaa tuotteen pakkaamisesta aiheutuneista kuluista. Tuote tulee olla hyvin ja turvallisesti pakattu. Emme ota vastuuta mikäli tuote on vahingoittunut huonosta pakkauksesta johtuen.
  • Tuotetta ei ole mahdollista palauttaa meille henkilökohtaisesti, vaan palautukset hoituvat kuljetusliikkeen kautta
  • Tuotetta ei ole mahdollista lähettää Verkter Suomi Oy:n rekisteröityyn osoitteeseen vaan tuotteet tulee lähettää keskusvarastoomme josta asiakaspalvelumme lähettää ohjeet kun palautuksesta on sovittu.
Palautuskäytäntö
 
Kuluttaja maksaa tuotteen palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Alle 31kg paketeille tarjoamme palautuksen kiinteään 11 euron hintaan. Yli 120cm ja yli 31kg tuotteiden palautuksesta aiheutuvat kulut lasketaan voimassa olevan Postin hinnaston mukaan. Tämä ei koske rikkoutuneen tai muuten puutteellisien tuotteiden palautusta. Otathan aina  ennen palautusta yhteyttä sähköpostilla asiakaspalveluumme: [email protected]
Ystävällisesti ilmoita ennen palautusta syy, ja muulla tavalla kuin Klarnlla maksettuasi IBAN-tilinumerosi sekä pankkisi BIC-koodi rahojesi takaisinmaksua varten.

Tuotteen vaihtaminen

60 päivän palautusoikeuden lisäksi myymillämme tuotteilla on 60 päivän vaihto-oikeus. Tuotteiden vaihto toimii samoin kuin palautus, josta on kerrottu tarkemmin yllä: lähetä paketti asiakaspalautuksena postin palvelupisteessä. Ota kuitenkin ensin yhteyttä asiakaspalveluumme ([email protected]), jotta voimme tarkistaa, että vaihto toivomaanne tuotteeseen varmasti onnistuu. Alle 31kg paketeille tarjoamme palautuksen kiinteään 8 euron hintaan. Yli 31kg tuotteille palautuksesta aihetuvat kulut lasketaan voimassa olevan Postin hinnaston mukaan. Vaihdosta aiheutuneet korvaavan tuotteen toimituskulut tulee asiakkaan maksettavaksi, ellei uusi tilaus ole vähintään 69 euroa. Tämä ei koske viallisia tuotteita.

Tilauksen peruuttaminen

Tilaus on mahdollista perua maksutta siihen saakka kuin varastomme on käsitellyt ja pakannut tuotteen. Jos tilaus on kuitenkin ehtinyt jo käsiteltäväksi, ei sitä voi enää perua vaan asiakkaan tulee palauttaa tuote meille ylempänä olevan palautuskäytännön mukaisesti. Olethan siis tarkkana!

 Noutamattomat lähetykset

Tilaukset joista ei ole tehty peruutusilmoitusta ja jotka on jätetty noutamatta, sekä palautuvat meille, veloitamme 16 euron posti -ja käsittelykulut (lähetykset alle 31kg) Yli 31kg lähetyksille kulut lasketaan Postin voimassa olevan hinnaston mukaan. Kun tuote palutuu meille, palautamme automaattisesti rahat vähennettynä peruutuskuluilla. 

Otathan aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tuotteen palautusta tai vaihtoa!

 

Rahojen palautus tuotteen palautuksen tai vaihdon yhteydessä

Tuotteen voi vaihtaa sekä kalliimpaan että halvempaan tuotteeseen, kuin alunperin tilattu. Niin palautuksen kuin tuotteen vaihdonkin yhteydessä asiakkaan maksama, palautettava summa maksetaan takaisin asiakkaalle joko pankkisiirrolla (muut maksutavat paitsi PayEx) tai PayEx-maksupalvelun kautta. Ilmoitathan meille palautuksen mukana tai sähköpostitse tilinumerosi rahojen palautusta varten, mikäli olet maksanut muulla tavalla kuin PayExillä!

Jos haluat vaihtaa tuotteen kalliimpaan tuotteeseen kuin alunperin tilaamasi, voit maksaa uuden tuotteen hinnasta jäljelle jäävän osan ennakkolaskulla.
Lähettäessäsi meille palautuksen tai vaihdettavan tuotteen, lähetä paketin mukana myös esimerkiksi kopio laskustasi tai muu paperi, josta käy ilmi ainakin tilauksen tekijän nimi.