Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Kaupassamme on 30 päivän avoin kauppa, ts. sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet meille 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi

Me otamme vastuun tuotteen palautuksesta – palautus on sekä ilmaista että turvallista sinulle. Et siis riskeeraa mitään asioidessasi verkkokaupassamme!

Ota huomioon tuotteita palauttaessasi:
  • Palautettava tuote tulee lähettää alkuperäispakkauksessaan (tämä ei koske viallisen tuotteen palauttamista).
  • Palautusoikeus ei koske tuotteita, joita asiakas on vahingoittanut.
  • Tuotteen pitää olla uudennäköinen: etikettien pitää olla ehjät, suojakelmujen pitää olla paikoillaan jne. Tämä ei koske viallisen tuotteen palauttamista.
  • Tuotteen pitää olla samassa tilassa kuin silloin, kun asiakas sai sen.
Palautuskäytäntö
 
Meillä on postin kanssa asiakaspalautussopimus, mikä tarkoittaa sitä, että asiakas voi lähettää tilauksensa takaisin meille postitse ilman postikuluja. Palautus onnistuu postin palvelupisteissä, jossa sinun tarvitsee vain ilmoittaa, että tahdot tehdä asiakaspalautuksen yritykselle VERKTER. Pakettiin liitetään silloin osoitekortti sopimusnumerollamme ja palautusosoitteella: sinun ei tarvitse tietää näitä tietoja, vaan ne löytyvät postin rekisteristä.
 
Ystävällisesti ilmoita palautuksen mukana paperilla tai sähköpostitse palautuksen syy, ja muulla tavalla kuin PayExillä maksettuasi IBAN-tilinumerosi sekä pankkisi BIC-koodi rahojesi takaisinmaksua varten.

Tuotteen vaihtaminen

30 päivän palautusoikeuden lisäksi myymillämme tuotteilla on 30 päivän vaihto-oikeus. Tuotteiden vaihto toimii samoin kuin palautus, josta on kerrottu tarkemmin yllä: lähetä paketti asiakaspalautuksena postin palvelupisteessä yritykselle VERKTER - ota kuitenkin ensin yhteyttä asiakaspalveluumme (info@verkter.fi), jotta voimme tarkistaa että vaihto toivomaanne tuotteeseen varmasti onnistuu.

Otathan aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tuotteen palautusta tai vaihtoa!

Rahojen palautus tuotteen palautuksen tai vaihdon yhteydessä

Tuotteen voi vaihtaa sekä kalliimpaan että halvempaan tuotteeseen, kuin alunperin tilattu. Niin palautuksen kuin tuotteen vaihdonkin yhteydessä asiakkaan maksama, palautettava summa maksetaan takaisin asiakkaalle joko pankkisiirrolla (muut maksutavat paitsi PayEx) tai PayEx-maksupalvelun kautta. Ilmoitathan meille palautuksen mukana tai sähköpostitse tilinumerosi rahojen palautusta varten, mikäli olet maksanut muulla tavalla kuin PayExillä!

Jos haluat vaihtaa tuotteen kalliimpaan tuotteeseen kuin alunperin tilaamasi, voit maksaa uuden tuotteen hinnasta jäljelle jäävän osan ennakkolaskulla tai hakiessasi paketin postista.
Lähettäessäsi meille palautuksen tai vaihdettavan tuotteen, lähetä paketin mukana myös esimerkiksi kopio laskustasi tai muu paperi, josta käy ilmi ainakin tilauksen tekijän nimi.

Tuotteiden palautus ei maksa sinulle mitään.