Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Työkalut ja laitteet korjataan veloituksetta takuuaikana, jos niissä havaitaan raaka-aine- tai valmistusvirhe. 

 
Takuu ei ole voimassa, jos:
 • asiakas ei ole tutustunut huolellisesti käyttöohjeisiin
 • laitetta on käytetty väärin, esimerkiksi jos asiakas on ylittänyt laitteen ilmoitetun tehon tai käyttänyt sopimattomia varusteita;
 • laitetta on vahingoitettu tahallisesti;
 • laite on asennettu tai otettu käyttöön virheellisesti (esimerkiksi öljyn puute)
 • vahinko johtuu siitä, että laite on joutunut kosketuksiin ulkoisen aineen (kuten hiekan tai kiven) kanssa, tai siitä että siihen on kohdistunut isku.
 • takuu ei myöskään ole voimassa mikäli puhdistus on laiminlyöty ja vian aiheuttaja on lika, vesi tms.
 • käyttäjä ei ole noudattanut ohjeita (hän on kytkenyt laitteen väärään sähköjännitteeseen tms.);
 • käyttäjä ei ole noudattanut käyttöaikaa koskevaa rajoitusta.
 • käyttäjä on aiheuttanut vian tahallaan tai huolimattomuudellaan
 • mikäli asiakas on tilannut varaosan joka ulkoisesti eroaa vanhasta ja on asentanut sen ilman Verkter Suomi Oy:n kirjallista lupaa.
 • asiakas on tilannut ja asentanut sellaisen varaosan jonka saa asentaa vain esimerkiksi sähkö-alan ammattilainen
 • kone on vaihdettu takuuaikana laitevaihtona samaan tai vastaavaan malliin ja alkuperäisen koneen takuuaika on jo umpeutunut.
 • viat ovat syntyneet normaalista kulumisesta, huollon laiminlyönnin seurauksena tai virheellisestä ja huolimattomasta käytöstä
 • takuu ei myöskään kata kuluja jotka aiheutuvat rahti, vikadiagnoosi yms. kuluista, jos valtuutettu huolto ei löydä tuotteesta valmistajan takuun alaisia vikoja
 • jos laitetta on omatoimisesti korjailtu takuuaikana
 • takuu ei koske tarvikkeita tai varaosia ellei niitä ole asennettu tuotteen valmistajan valtuummassa takuuhuoltopisteessä. Tämä ei koske viallisia tuotetteita ja siten vika tulee diagnosoida asennuksen yhteydessä takuuhuoltopisteessä.
 • Mikäli asiakas on vastaanottanut rikkinäisen tai puutteellisen tuotteen, tulee alkuperäinen paketti pitää tallessa. Tarkistathan siis tuotteen kunnon, ennen alkuperäisen pakkausmateriaalin kierrättämistä!
Jokaisen tuotteen mukana tulee yksityiskohtainen käyttöohje. Mikäli toimituspakkauksesta ei löydy ohjetta omalla kielelläsi, asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme.
Yksityisasiaakkana saat aina vähintään 12kk takuun (koskee vain työkaluja,ei tarvikkeita, varaosia, ei akkuja tai latureita) Akuilla ja latureillta takuu on 12kk psl. Metabon Li-Ion ja LiHD akut joiden takuu on mahdollista pidentää 3 vuoteen. Monella merkillä on erilaisia jatkotakuukäytäntöjä ja näistä esimerkkejä alla. Asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää.
 
FLEX.  Myöntää uudelle koneelle kahden vuoden mittaisen valmistajan takuun, alkaen koneen myyntipäivästä loppukuluttajalle. Jos ongelmia esiintyy, voit palauttaa tuotteen meille ilmaiseksi postitse. Ilmoita ongelmasta ensin meille sähköpostitse, jolloin lähetämme tarkemmat ohjeet tuotteen palauttamista koskien.
 
MAKITA. Takuu on ykistyisköytössä kaksi (2) vuotta ja yrityskäytössä yhden (1) vuoden. Takuu on mahdolista pidentää kolmeen (3) vuoteen. Tästä löydät lisätietoja. Jos ongelmia esiintyy, voit palauttaa tuotteen meille ilmaiseksi postitse. Ilmoita ongelmasta ensin meille sähköpostitse, jolloin lähetämme tarkemmat ohjeet tuotteen palauttamista koskien. 
 
METABO. Jos tilaamanne Metabo-tuote on vioittunut takuuaikana, ota meihin yhteyttä sähköpostilla. Kirjoita viestiin laskusi numero ja tuotteen sarjanumero. Ilmoitamme vastaussähköpostissa osoitteen, johon voit postittaa tuotteen. Yksityiskohtaisemman tiedon saamiseksi ota yhteyttä osoitteeseen [email protected].
 
Metabon tuotteilla on kolmen (3) vuoden takuu, mikäli rekisteröit tuotteet internetin kautta ne saatuasi. Rekisteröinti tapahtuu Metabon kotisivuilla, mistä myös löydät lisätietoa XXL-takuusta.

LEICA GEOSYSTEMS Kaikilla ”Leica Geosystems”-tuotteilla on standardi 2 - 5 vuoden takuujakso (riippuu tuotteesta). Tarkan standardi takuujakson löydät tuotetietolistasta verkkokaupastamme. Lisäksi joidenkin tuotteiden standardi takuujaksoa on mahdollista laajentaa ja saada 1 - 3 vuotta lisää, mutta tässä tapauksessa sinun tulee rekisteröidä tuotteesi valmistajan sivuilla.Takuutapauksissa lähetä työkalusi meille ja teemme parhaamme lähettääksemme sinulle takaisin korjatun tai korvatun työkalun mahdollisimman nopeasti.

DEWALT  standarditakuu toimijoille on 12 kuukautta, yksityiskäyttäjille 24 kuukautta. Jos rekisteröit työkalusi DeWaltin sivuilla, saat yhden ylimääräisen vuoden takuuta (yhteensä 3 vuotta). Voit tarkistaa, onko mahdollista saada 3 vuoden takuu Dewalt-tuotteellesi osoitteesta: www.DEWALT.eu/3. Saadaksesi 3 vuoden laajennetun takuun, sinun täytyy rekisteröidä DeWalt-tuotteesi 4 viikon sisällä (alkaa ostopäivästä). Kaikki lisätiedot Dewaltin takuuehdoista ja palveluista löydät sivulta: http://www.2helpu.com. Takuutapauksissa lähetä työkalusi meille ja teemme parhaamme lähettääksemme sinulle takaisin korjatun tai korvatun työkalun mahdollisimman nopeasti.

BOSCH.Ammattikäyttöön tarkoitetuilla sähkötyökaluilla (sininen tuotelinja) on kolmen (3) vuoden takuu, mikäli työkalu rekisteröidään internetin kautta. Muutoin takuu on 12kk.

3 vuoden takuu Bosch green -tuotelinjan työkaluille

Takuujakso kaikille Boschin harrastelija (vihreä tuotelinja) sähkötyökaluille (työkalut, puutarhan työkalut, mittaustyökalut) voidaan laajentaa 3 vuoteen, jos työkalu rekisteröidään (vain yksityiskäyttäjät) valmistajan internetjärjestelmässä www.MyBosch-Tools.com.

 • Laajennettu takuu on tarjolla vain yksityiskäyttäjille.
 • Rekisteröinti tulee suorittaa 4 viikon sisällä ostopäivästä.
 • Jokaisessa takuutapauksessa tulee lähettää rekisteröintitodistus ja ostokuitti, josta käy ilmi ostopäivä.

Ammattikäyttöön tarkoitettujen sähkötyökalujen takuupalvelun löydät tästä.
Takuuhuollon harrastajien työkaluille löydät klikkaamalla tästä.
Jos tarvitset puutarhalaitteiden takuupalveluja, napsauta tästä.

KÄRCHER HOME & GARDEN Takuu on voimassa kaksi (2) vuotta laitteen toimituspäivä mukaan lukien.
Takuu ei ole voimassa, mikäli kuluttajakäyttöön tarkoitettua laitetta käytetään ammattimaisessa käytössä tai se on hankittu yrityksen nimiin.

KÄRCHER PROFESSIONAL: TUOTTEET AMMATTIKÄYTTÖÖN Takuu on voimassa kaksi (2) vuotta laitteen toimituspäivä mukaan lukien edellyttäen että olette ostaneet uuden Kärcher-laitteen kuluttajana. Jos laite on ammattimaisessa tai vastaavassa käytössä, takuu on voimassa vuoden (**) laitteen toimituspäivästä lukien. Lähimmän Kärcher huoltoliikkeen löydät tästä.

HIKOKI. HIKOKI sähkötyökaluilla ja akkukäyttöisillä työkaluilla, sekä niiden akuilla ja latureilla, on kahden vuoden takuu yksityiskäytössä ja yhden vuoden takuu yrityskäytössä.
 
STIGA. Standarditakuu toimijoille on 12 kuukautta, yksityiskäyttäjille 24 kuukautta. Stiga-akkujen takuuaika on 6 kuukautta.
 
MILWAUKEE standarditakuu toimijoille on 12 kuukautta, yksityiskäyttäjille 24 kuukautta. On myös mahdollista saada ilmainen takuun laajennus jopa 3 vuoden verran, jos rekisteröit sähkötyökalusi täällä. Tämä täytyy tehdä 30 päivän sisällä ostopäivästä. *Takuun laajennus ei ole mahdollinen M18-naulaimille.
Valtuutetut Milwaukee palvelut suorittavat kaikki takuuhuollot ja takuun ulkopuoliset huollot.
Löydät lähimmän palvelupisteen täältä tai ota yhteys meihin käyttäen osoitetta, joka on annettu "yhteystiedot"-osuudessa. Voimme auttaa sinua ja lähettää työkalusi Milwaukeen palvelupisteeseen.
 
FEIN - standardi FEIN-takuu kaikille loppukäyttäjille on 1 (yksi) vuosi ostopäivästä lähtien (tai toinen ajanjakso, paikalliseen lakiin perustuva). 
6 viikon ajan (alkaen ostopäivästä) käyttäjä voi rekisteröidä FEIN-työkalun ja saada laajennetun takuun, joka on nimeltään "3 vuoden FEIN PLUS -takuu". Työkalu täytyy rekisteröidä sivustolla: www.fein.com/warranty.
Li-Ion -akkujen takuu on rajoitettu 700 lataussykliin.
Joillekin FEIN-työkaluille ei myönnetä 3 vuoden takuuta. Nämä ovat korkean taajuuden sähkötyökalut, Accutec-ruuvinvääntimet, jousitetut tasapainottimet, putkien käsittelytyökalut, paineilmatyökalut, NiCD- ja NiMH-akut sekä niiden laturit.
 
Virutex. Valmistajan vakiotakuu sähkö- ja patterikäyttöisille työkaluille on 1 vuosi. Muille työkaluille ja käsikäyttöisille työkaluille 2 vuotta. Jos takuu on voimassa, lähetä työkalusi meille ja me teemm parhaamme lähettääksemme sinulle takaisin korjatun tai vaihdetun työkalun mahdollisimman pian.