Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Takuu on kirjoitettu jokaisen tuotekuvauksen yhteyteen.

Työkalut ja laitteet korjataan veloituksetta takuuaikana, jos niissä havaitaan raaka-aine- tai valmistusvirhe. 
 
Takuu ei ole voimassa, jos:
  • laitetta on käytetty väärin, esimerkiksi jos asiakas on ylittänyt laitteen ilmoitetun tehon tai käyttänyt sopimattomia varusteita;
  • laitetta on vahingoitettu tahallisesti;
  • vahinko johtuu siitä, että laite on joutunut kosketuksiin ulkoisen aineen (kuten hiekan tai kiven) kanssa, tai siitä että siihen on kohdistunut isku;
  • käyttäjä ei ole noudattanut ohjeita (hän on kytkenyt laitteen väärään sähköjännitteeseen tms.);
  • käyttäjä ei ole noudattanut käyttöaikaa koskevaa rajoitusta.
  • takuu ei myöskään kata kuluja jotka aiheutuvat rahti, huolto yms. kuluista, jos valtuutettu huoltoasentaja ei löydä vikoja tuotteesta.
Jokaisen tuotteen mukana tulee yksityiskohtainen käyttöohje.
 
FLEX.  Myöntää uudelle koneelle kahden vuoden mittaisen valmistajan takuun, alkaen koneen myyntipäivästä loppukuluttajalle. Jos ongelmia esiintyy, voit palauttaa tuotteen meille ilmaiseksi postitse. Ilmoita ongelmasta ensin meille sähköpostitse, jolloin lähetämme tarkemmat ohjeet tuotteen palauttamista koskien.
 
MAKITA. Jos ongelmia esiintyy, voit palauttaa tuotteen meille ilmaiseksi postitse. Ilmoita ongelmasta ensin meille sähköpostitse, jolloin lähetämme tarkemmat ohjeet tuotteen palauttamista koskien.
 
METABO. Jos tilaamanne Metabo-tuote on vioittunut takuuaikana, ota meihin yhteyttä sähköpostilla. Kirjoita viestiin laskusi numero ja tuotteen sarjanumero. Ilmoitamme vastaussähköpostissa osoitteen, johon voit postittaa tuotteen. Yksityiskohtaisemman tiedon saamiseksi ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]
 
Metabon tuotteilla on kolmen (3) vuoden takuu, mikäli rekisteröit tuotteet internetin kautta ne saatuasi. Rekisteröinti tapahtuu Metabon kotisivuilla, mistä myös löydät lisätietoa XXL-takuusta.

LEICA GEOSYSTEMS Kaikilla ”Leica Geosystems”-tuotteilla on standardi 2 - 5 vuoden takuujakso (riippuu tuotteesta). Tarkan standardi takuujakson löydät tuotetietolistasta verkkokaupastamme. Lisäksi joidenkin tuotteiden standardi takuujaksoa on mahdollista laajentaa ja saada 1 - 3 vuotta lisää, mutta tässä tapauksessa sinun tulee rekisteröidä tuotteesi valmistajan sivuilla.Takuutapauksissa lähetä työkalusi meille ja teemme parhaamme lähettääksemme sinulle takaisin korjatun tai korvatun työkalun mahdollisimman nopeasti.

DEWALT Kaikilla Dewalt-tuotteilla on standardi 2 vuoden takuu. Jos rekisteröit työkalusi DeWaltin sivuilla, saat yhden ylimääräisen vuoden takuuta (yhteensä 3 vuotta). Voit tarkistaa, onko mahdollista saada 3 vuoden takuu Dewalt-tuotteellesi osoitteesta: www.DEWALT.eu/3. Saadaksesi 3 vuoden laajennetun takuun, sinun täytyy rekisteröidä DeWalt-tuotteesi 4 viikon sisällä (alkaa ostopäivästä). Kaikki lisätiedot Dewaltin takuuehdoista ja palveluista löydät sivulta: http://www.2helpu.com. Takuutapauksissa lähetä työkalusi meille ja teemme parhaamme lähettääksemme sinulle takaisin korjatun tai korvatun työkalun mahdollisimman nopeasti.

BOSCH.Ammattikäyttöön tarkoitetuilla sähkötyökaluilla (sininen tuotelinja) on kolmen (3) vuoden takuu, mikäli työkalu rekisteröidään internetin kautta.

3 vuoden takuu Bosch green -tuotelinjan työkaluille

Takuujakso kaikille Boschin harrastelija (vihreä tuotelinja) sähkötyökaluille (työkalut, puutarhan työkalut, mittaustyökalut) voidaan laajentaa 3 vuoteen, jos työkalu rekisteröidään (vain yksityiskäyttäjät) valmistajan internetjärjestelmässä www.MyBosch-Tools.com.

  • Laajennettu takuu on tarjolla vain yksityiskäyttäjille.
  • Rekisteröinti tulee suorittaa 4 viikon sisällä ostopäivästä.
  • Jokaisessa takuutapauksessa tulee lähettää rekisteröintitodistus ja ostokuitti, josta käy ilmi ostopäivä.

Ammattikäyttöön tarkoitettujen sähkötyökalujen takuupalvelun löydät tästä.
Takuuhuollon harrastajien työkaluille löydät klikkaamalla tästä.
Jos tarvitset puutarhalaitteiden takuupalveluja, napsauta tästä.

HIKOKI. HIKOKI sähkötyökaluilla ja akkukäyttöisillä työkaluilla, sekä niiden akuilla ja latureilla, on kahden vuoden takuu yksityiskäytössä ja yhden vuoden takuu yrityskäytössä.
 
MILWAUKEE standarditakuu toimijoille on 12 kuukautta, yksityiskäyttäjille 24 kuukautta. On myös mahdollista saada ilmainen takuun laajennus jopa 3 vuoden verran, jos rekisteröit sähkötyökalusi täällä. Tämä täytyy tehdä 30 päivän sisällä ostopäivästä. *Takuun laajennus ei ole mahdollinen M18-naulaimille.
Valtuutetut Milwaukee palvelut suorittavat kaikki takuuhuollot ja takuun ulkopuoliset huollot.
Löydät lähimmän palvelupisteen täältä tai ota yhteys meihin käyttäen osoitetta, joka on annettu "yhteystiedot"-osuudessa. Voimme auttaa sinua ja lähettää työkalusi Milwaukeen palvelupisteeseen.
 
FEIN - standardi FEIN-takuu kaikille loppukäyttäjille on 1 (yksi) vuosi ostopäivästä lähtien (tai toinen ajanjakso, paikalliseen lakiin perustuva). 
6 viikon ajan (alkaen ostopäivästä) käyttäjä voi rekisteröidä FEIN-työkalun ja saada laajennetun takuun, joka on nimeltään "3 vuoden FEIN PLUS -takuu". Työkalu täytyy rekisteröidä sivustolla: www.fein.com/warranty.
Li-Ion -akkujen takuu on rajoitettu 700 lataussykliin.
Joillekin FEIN-työkaluille ei myönnetä 3 vuoden takuuta. Nämä ovat korkean taajuuden sähkötyökalut, Accutec-ruuvinvääntimet, jousitetut tasapainottimet, putkien käsittelytyökalut, paineilmatyökalut, NiCD- ja NiMH-akut sekä niiden laturit.