Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Postin lakko!!!

 

11.11.2019 alknaut PAU:n lakko sotkee tällä hetkellä pahasti postiliikennettä. Toimitamme paketit varastoiltamme Ruotsista ja Liettuasta. Postin mukaan lakko ei vaikuta Ruotsista ja Baltiasta saapuviin lähetyksiin, mutta viivästyksiä on jo esiintynyt. Haluamme kuitenkin varmistaa, että asiakkaat saavat tuotteensa ajoissa, joten tarjoamme DPD:n kotiinkuljetuksen tarjoushintaan 13€, sekä DHL:n pikatoimituksen alk. 14€. Jos tilaus on vähintään 69€, ja asiakas valitsee ilmaisen toimituksen (nouto postista) toimitamme paketin lähimpään Postiin. Tällöin oletamme, että asiakas on varautunut viivästyksiin ja on ymmärtänyt, että tilausvahvistuksessa mainittu toimituspäivä ei pidä paikkaansa. Mikäli paketilla on kiire, suosittelemme valitsemaan DPD:n tai DHL:n toimituksen. Mikäli teillä on kysyttävää lakon vaikutuksista, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Lisää lakson vakutuksista voit lukea Postin kotisivuilta.

 

Nopea toimitus kotiin, työpaikalle, mökille - missä ikinä oletkin.

Valittavanasi ovat seuraavat toimitustavat:

Nouto Postin toimipisteestä. Lähin postitoimisto tai pakettiautomaatti, jonne paketti toimitetaan, valikoituu automaattisesti tilauksessa annetun toimitusosoitteen perusteella. Tämän sivun kautta voitte tarkistaa lähimmän postinne osoitteen ja aukioloajat. Paketin saavuttua postiin, saatte siitä ilmoituksen puhelimitse, sähköpostitse tai postitse. Voitte noutaa paketin postista kahden (2) viikon kuluessa sen saapumisesta. Meiltä lähetetyn paketin sijainnin ja tiedot voitte tarkistaa tältä sivulta saamanne lähetystunnuksen avulla. Tämän toimitustavan hinta on 8 euroa, ellei koko tilauksen hinta ole vähintään 69 euroa: tällöin toimitustapa on maksuton. (Alle 31kg ja maksimimitat 60x60x120cm)

Mikäli tilaus sisältää useamman kuin yhden tuotteen joiden yhteispaino on yli 31kg, mutta uksittiäisen tuotteen alle 31kg, voimme toimittaa tilauksen useammassa paketissa lähimpään postiin erittäin edullisesti hintaan 8 euroa. 

Postin kotiinkuljetus. Paketit toimitetaan arkipäivinä klo 9.00-21.00. Tämä toimitustapa maksaa 13 euroa. (Alle 31kg ja maksimimitat 60x60x120cm)

Postin kotiinkuljetus - isot paketit. Tämä toimitustapa maksaa 20 euroa (Alle 31kg ja maksimimitat 60x60x200cm)

  • Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla toimituksen aikaan, paketti toimitetaan noudettavaksi lähimpään postitoimipaikkaan.
  • Pakettia säilytetään postissa 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palautetaan lähettäjälle.

Posti rahti - painavat pakeit, yli 31kg. Toimitus alkaen 35 euroa. 

  • Paketit toimitetaan aina kotipihaan tai niin lähelle kuin kuorma-autolla on mahdollista päästä
  • Jakeluaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-17 ja lähetti sopii aina etukäteen toimitusajan
  • Huomioithan, että kerroskanto ei kuulu hintaan vaan siitä on sovittava erikseen asiakaspalvelun kanssa 

DPD kotiinkuljetus - Lähetti soittaa sopiakseen toimitusajan. Toimitus alkaen 13 euroa.

DHL Express - nopeampi kuljetus. Valitessanne tämän toimitustavan, DHL-lähetti toimittaa tilauksen kotiinne tai yrityksenne osoitteeseen 1-2 työpäivää nopeammin kuin jos tilaisitte ne postiin. DHL-kuljetuksen toimituksen kesto riippuu alueesta ja tarkka aika saadaan selville vasta, kun tilaus on tehty. Otathan aina yhteyttä asiakaspalveluumme tarkan toimitusajan selvittämiseksi. Toimituksen hinta määräytyy paketin painon mukaan ja hinnat näkyvät toimitusaika -ja hinnat valikosta.

 *DHL Express toimitusta sovelletaan vain ostoksiin jotka ovat arvoltaan vähintään 30 EUR. 

Ahvenanmaalle toimitamme vain DHL Express lähetyksiä. Olethan yhteydessä info@verkter.fi niin voimme laskea hinnan lähetykselle.

Pyrimme olemaan aina edullisin ja tästä syystä emme toimita alle 10€ tilauksia. Tämä koskee kaikki toimitustapoja. Mikäli olette tilaamassa alle 10€ tuotteita, ottakaa ystävällisesti ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. 

 

Käytämme seuraavia logistiikkayrityksiä:

Posti
tel. 0200 71000
sähköposti: asiakaspalvelu@posti.fi    
työajat: ma–pe klo 8–18
DHL
tel. 030 45 345
työajat: ma-pe klo 8-17