Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Nopea toimitus kotiin, työpaikalle, mökille - missä ikinä oletkin.

Valittavanasi ovat seuraavat toimitustavat:

1. Toimitus lähimpään Postin noutopisteeseen 2-4 työpäivässä (varastotuotteet)  Lähin postitoimisto tai pakettiautomaatti, jonne paketti toimitetaan, valikoituu automaattisesti tilauksessa annetun toimitusosoitteen perusteella. Tämän sivun kautta voitte tarkistaa lähimmän postinne osoitteen ja aukioloajat. Paketin saavuttua postiin, saatte siitä ilmoituksen puhelimitse, sähköpostitse tai postitse. Pakerin lähettäjä on UAB IRANKIAI.LT. Voitte noutaa paketin postista yhden viikon kuluessa sen saapumisesta. Meiltä lähetetyn paketin sijainnin ja tiedot voitte tarkistaa tältä sivulta saamanne lähetystunnuksen avulla. Tämän toimitustavan hinta on 7.9€ellei koko tilauksen kokonaissumma ole vähintään 69 euroa: tällöin toimitustapa on maksuton. (Alle 31kg ja maksimimitat 60x60x120cm) 

2. Postin kotiinkuljetus. Paketit toimitetaan arkipäivinä klo 9.00-21.00. Tämä toimitustapa maksaa 12.90€. (Alle 31kg ja maksimimitat 60x60x120cm)

3. Postin kotiinkuljetus - isot paketit ja muutoin hankalasti pakattavat tuotteet. Tämä toimitustapa maksaa 22.90€ (Alle 31kg ja maksimimitat 60x60x200cm)

  • Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla toimituksen aikaan, paketti toimitetaan noudettavaksi lähimpään postitoimipaikkaan.
  • Pakettia säilytetään postissa 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palautetaan lähettäjälle.

4. Posti rahti - painavat pakeit, yli 31kg. Toimitus alkaen 35€. 

  • Paketit toimitetaan aina kotipihaan tai niin lähelle kuin kuorma-autolla on mahdollista päästä
  • Jakeluaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-17 ja lähetti sopii aina etukäteen toimitusajan
  • Huomioithan, että kerroskanto ei kuulu hintaan vaan siitä on sovittava erikseen asiakaspalvelun kanssa 

5. PostNordin kotiinkuljetus. PostNord toimittaa tilaamasi paketin kotiovellesi arkisin klo 8-16 koko Suomessa sekä iltaisin klo 16.30-21 pääkaupunkiseudulla. PstNord lähettää tekstiviestin tai sähköpostin, jossa on mahdollisuus valita itselleen sopivin toimitusaika. Toimitusaika pääkaupunkiseudulle.2-3 työpäivää. Muu Suomi 3-5 työpäivää. (paketin maksimimitat: Pituus 1,75 m + ympärysmitta 3 m japaino 31kg) 14,90€

6. DHL Express - nopeampi kuljetus. Valitessanne tämän toimitustavan, DHL-lähetti toimittaa tilauksen kotiinne tai yrityksenne osoitteeseen 1-2 työpäivässä (varastotuotteet) DHL-kuljetuksen toimituksen kesto riippuu alueesta ja tarkka aika saadaan selville vasta, kun tilaus on tehty. Otathan aina yhteyttä asiakaspalveluumme tarkan toimitusajan selvittämiseksi. Toimituksen hinta määräytyy paketin painon mukaan ja hinnat näkyvät toimitusaika -ja hinnat valikosta. 

 *DHL Express toimitusta sovelletaan vain ostoksiin jotka ovat arvoltaan vähintään 30€.

Ahvenanmaalle toimitamme vain DHL Express lähetyksiä. Olethan yhteydessä [email protected] niin voimme laskea hinnan lähetykselle.

Pyrimme olemaan aina edullisin ja tästä syystä emme toimita alle 10€ tilauksia. Tämä koskee kaikki toimitustapoja. 

 

Käytämme seuraavia logistiikkayrityksiä:

Posti

puh. 0200 71000

sähköposti: [email protected]    

Avoinna arkisin klo 8–18

DHL

puh. 030 45 345

yhteydenottolomake

Avoinna arkisin klo 8-17

POSTNORD

puh: 020 690 399 

yhteydenottolomake

Avoinna arkisin klo 7-18