Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Nopea toimitus kotiin, työpaikalle, mökille - missä ikinä oletkin.

Valittavanasi ovat seuraavat toimitustavat:

Nouto Postin toimipisteestä. Lähin postitoimisto tai pakettiautomaatti, jonne paketti toimitetaan, valikoituu automaattisesti tilauksessa annetun toimitusosoitteen perusteella. Tämän sivun kautta voitte tarkistaa lähimmän postinne osoitteen ja aukioloajat. Paketin saavuttua postiin, saatte siitä ilmoituksen puhelimitse, sähköpostitse tai postitse. Voitte noutaa paketin postista kahden (2) viikon kuluessa sen saapumisesta. Meiltä lähetetyn paketin sijainnin ja tiedot voitte tarkistaa tältä sivulta saamanne lähetystunnuksen avulla. Tämän toimitustavan hinta on 8 euroa, ellei koko tilauksen hinta ole vähintään 69 euroa: tällöin toimitustapa on maksuton. (Alle 31kg ja maksimimitat 60x60x120cm)

Mikäli tilaus sisältää useamman kuin yhden tuotteen joiden yhteispaino on yli 31kg, voimme toimittaa tilauksen eri paketeissa lähimpään postiin erittäin edullisesti hintaan 8 euroa. 

Postin kotiinkuljetus. Paketit toimitetaan arkipäivinä klo 9.00-21.00. Postin lähetti ilmoittaa toimituksesta 2-4 tuntia etukäteen. Tämä toimitustapa maksaa 13 euroa. (Alle 31kg ja maksimimitat 60x60x120cm)

Postin kotiinkuljetus - isot paketit. Tämä toimitustapa maksaa 20 euroa (Alle 31kg ja maksimimitat 60x60x200cm)

Postin kotiinkuljetus - painavat pakeit, yli 31kg. Toimitus alkaen 35 euroa. 

DHL Express - nopeampi kuljetus. Valitessanne tämän toimitustavan, DHL-lähetti toimittaa tilauksen kotiinne tai yrityksenne osoitteeseen 1-2 työpäivää nopeammin kuin jos tilaisitte ne postiin. DHL-kuljetuksen toimituksen kesto riippuu alueesta ja tarkka aika saadaan selville vasta, kun tilaus on tehty. Toimituksen hinta määräytyy paketin painon mukaan ja hinnat näkyvät toimitusaika -ja hinnat valikosta.

 *DHL Express toimitusta sovelletaan vain ostoksiin jotka ovat arvoltaan vähintään 30 EUR. 

Ahvenanmaalle toimitamme vain DHL Express lähetyksiä. Olethan yhteydessä info@verkter.fi niin voimme laskea hinnan lähetykselle.

Pyrimme olemaan aina edullisin ja tästä syystä emme toimita alle 10€ tilauksia. Tämä koskee kaikki toimitustapoja. Mikäli olette tilaamassa alle 10€ tuotteita, ottakaa ystävällisesti ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. 

 

Käytämme seuraavia logistiikkayrityksiä:

Posti
tel. 0200 71000
sähköposti: asiakaspalvelu@posti.fi    
työajat: ma–pe klo 8–18
DHL
tel. 030 45 345
työajat: ma-pe klo 8-17