Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Nopea toimitus kotiin, työpaikalle, mökille - missä ikinä oletkin.

Valittavanasi ovat seuraavat toimitustavat:

DPD kotiinkuljetus - Lähetti soittaa sopiakseen toimitusajan. Toimitus alkaen 15.90 euroa. Mikäli tilaus on vähintään 69€, paketin maksimipaino 30kg ja mitat 60x120x120cm, tarjoamme toimituksen puoleen hintaan 7,90€. Jakelun hoitaa PostNord. Toimitusaika pk-seudulle (Helsinki,Espoo,Vantaa) 2-3 työpäivää. Muu Suomi 3-5 työpäivää.

Nouto Postin toimipisteestä. Lähin postitoimisto tai pakettiautomaatti, jonne paketti toimitetaan, valikoituu automaattisesti tilauksessa annetun toimitusosoitteen perusteella. Tämän sivun kautta voitte tarkistaa lähimmän postinne osoitteen ja aukioloajat. Paketin saavuttua postiin, saatte siitä ilmoituksen puhelimitse, sähköpostitse tai postitse. Voitte noutaa paketin postista kahden (2) viikon kuluessa sen saapumisesta. Meiltä lähetetyn paketin sijainnin ja tiedot voitte tarkistaa tältä sivulta saamanne lähetystunnuksen avulla. Tämän toimitustavan hinta on 7.9 euroa, ellei koko tilauksen hinta ole vähintään 69 euroa: tällöin toimitustapa on maksuton. (Alle 31kg ja maksimimitat 60x60x120cm) 

Mikäli tilaus sisältää useamman kuin yhden tuotteen joiden yhteispaino on yli 31kg, mutta uksittiäisen tuotteen alle 31kg, voimme toimittaa tilauksen useammassa paketissa lähimpään postiin erittäin edullisesti hintaan 7.9 euroa. 

Postin kotiinkuljetus. Paketit toimitetaan arkipäivinä klo 9.00-21.00. Tämä toimitustapa maksaa 12.90 euroa. (Alle 31kg ja maksimimitat 60x60x120cm)

Postin kotiinkuljetus - isot paketit. Tämä toimitustapa maksaa 20.90 euroa (Alle 31kg ja maksimimitat 60x60x200cm)

  • Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla toimituksen aikaan, paketti toimitetaan noudettavaksi lähimpään postitoimipaikkaan.
  • Pakettia säilytetään postissa 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palautetaan lähettäjälle.

Posti rahti - painavat pakeit, yli 31kg. Toimitus alkaen 35 euroa. 

  • Paketit toimitetaan aina kotipihaan tai niin lähelle kuin kuorma-autolla on mahdollista päästä
  • Jakeluaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-17 ja lähetti sopii aina etukäteen toimitusajan
  • Huomioithan, että kerroskanto ei kuulu hintaan vaan siitä on sovittava erikseen asiakaspalvelun kanssa 

DHL Express - nopeampi kuljetus. Valitessanne tämän toimitustavan, DHL-lähetti toimittaa tilauksen kotiinne tai yrityksenne osoitteeseen 1-2 työpäivää nopeammin kuin jos tilaisitte ne postiin. DHL-kuljetuksen toimituksen kesto riippuu alueesta ja tarkka aika saadaan selville vasta, kun tilaus on tehty. Otathan aina yhteyttä asiakaspalveluumme tarkan toimitusajan selvittämiseksi. Toimituksen hinta määräytyy paketin painon mukaan ja hinnat näkyvät toimitusaika -ja hinnat valikosta. 

 *DHL Express toimitusta sovelletaan vain ostoksiin jotka ovat arvoltaan vähintään 30 EUR. 

Ahvenanmaalle toimitamme vain DHL Express lähetyksiä. Olethan yhteydessä [email protected] niin voimme laskea hinnan lähetykselle.

Pyrimme olemaan aina edullisin ja tästä syystä emme toimita alle 10€ tilauksia. Tämä koskee kaikki toimitustapoja. Mikäli olette tilaamassa alle 10€ tuotteita, ottakaa ystävällisesti ensin yhteyttä asiakaspalveluumme. 

 

Käytämme seuraavia logistiikkayrityksiä:

Posti

puh. 0200 71000

sähköposti: [email protected]    

Avoinna arkisin klo 8–18

DHL

puh. 030 45 345

yhteydenottolomake

Avoinna arkisin klo 8-17

DPD / POSTNORD

puh: 020 690 399 

yhteydenottolomake

Avoinna arkisin klo 7-18