Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Meillä voit valita maksutavaksi

 

30 päivän lasku yrityksille

Yrityksille ja julkissektorin asiakkuuksille tarjoamme  30 päivän kulutonta ja korotonta laskua.  Laskutusasiakkaaksi ei tarvitse hakea erikseen, tarkistamme tiedot ensimmäisen tilauksen yhteydessä automaattisesti. Asiakaspalvelumme lähettää tilausvahvistuksen kahden tunnin sisällä. 30 päivän maksuehto lasketaan tuotteen lähetyspäivästä. Maksamattomat saatavamme siirrämme Gothia Oy: n perittäväksi. Tilatut tuotteet ovat Verkter Suomi Oy:n omaisuutta kunnes kauppahinta on kokonaan maksettu.

 

Klarna Konto
Maksaessasi PayExillä voit maksaa tuotteet tilauksen yhteydessä

  • Visa-, Maestro-, MasterCard-, tai Eurocard-maksukortilla tai
  • seuraavien pankkien kautta verkkopankkitunnuksilla: Aktia, Nordea, Osuuspankki (OP-Pohjola), Danske Bank tai Handelsbanken.

PayExillä maksaessasi tilauksen maksamista varten varattu summa siirtyy pois tililtäsi vasta, kun olemme vahvistaneet tilauksen. Tämä maksutapa on ilmainen.

Valitessasi maksutavaksi Klarnan, voit tuotteet saatuasi maksaa

  • osamaksulla Klarnan-Joustavalla erämaksulla (tilinhoitomaksu 3,95€/kk) tai
  • yhdellä kertaa Klarna-laskulla (laskutusmaksu 2€/tilaus).

Lisätietoa Klarnan maksutavoista alempana.

Yrityksille suosittelemme maksutavaksi pankkisiirtoa (tilisiirto/ennakkomaksu).

Tilaajan sähköpostiin lähetetään tilauksen teon jälkeen tiedot tilauksen maksamiseksi, ja kun maksusuoritus näkyy tilillämme, lähetämme tuotteet tilaajalle tuotteiden toimitusajat huomioon ottaen. Rahojen siirtymisessä maksajan tililtä meidän tilillemme voi kulua yksi ylimääräinen työpäivä. HUOM! Tilauksen käsittely aloitetaan siis vasta maksun saavuttua tilillemme!

Klarna haluaa luoda turvallisempia, yksinkertaisempia ja mukavampia tapoja verkko-ostosten maksamiseen. Tämä merkitsee muun muassa sitä, että saat tilatut tuotteet aina ennen kuin maksat ne, riippumatta siitä, minkä maksutavan valitset.

Klarna Konto

Klarna-Joustava erämaksu (Klarnan ehdot)
Kokoa kaikki ostoksesi yhdelle laskulle ja maksa kuukausittain sinulle sopivissa erissä.
Joskus on mukavampaa maksaa laskut omassa tahdissa. Kun valitset maksutavaksesi Klarna-Joustavan erämaksun, voit itse päättää kuukausieriesi koon. Kaikki Klarna-Joustavalla erämaksulla maksetut ostokset kootaan samalle kuukausilaskulle, teitpä tilauksen mistä tahansa palveluamme tarjoavasta verkkokaupasta. Hyvä puoli palvelussamme on myös se, että se on suunniteltu nimenomaan nettiostoksia varten. Sinun ei tarvitse täyttää monimutkaisia lomakkeita tai kirjautua sisään eri palveluihin. Vahvistat ostoksesi helposti ja turvallisesti omalla henkilötunnuksellasi.
Yksinkertaista – Osta henkilötunnuksella
Turvallista – Saat tuotteet ennen maksamista
Mukavaa – Maksa kuukausittain kuun lopussa
Joustavaa – Maksa tilaus pienemmissä erissä

Klarna Konto

Klarna-lasku (Klarnan ehdot)
Tilaa tuotteet ja maksa ne laskulla tuotteiden saapumisen jälkeen.
Asioidessasi tavallisessa kaupassa, voit aina tutustua tuotteisiin ennen maksua. Tämä on mielestämme hyvä tapa tehdä ostoksia: tiedät aina saavasi juuri sen tuotteen, josta maksatkin. Klarna-lasku toimii aivan samalla tavalla: saat tuotteet ensin ja maksat vasta sitten. Nettiostosten tekeminen on nyt myös entistä helpompaa: Klarnalla maksaessasi sinun tarvitsee yhteystietojesi lisäksi ilmoittaa vain henkilötunnuksesi.
Yksinkertaista – Osta henkilötunnuksella
Turvallista – Maksa vasta toimituksen jälkeen
Mukavaa – Aina vähintään 14 päivää maksuaikaa
Joustavaa – Maksa koko summa kerralla