Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Ilmainen toimitus

Toimitamme tuotteet veloituksetta, kun tilauksen yhteissumma on vähintään 99 euroa sekä paketin enimmäismitat ovat 120x60x60cm Huom! tuotteiksi ei lasketa esimerksi takuurekisteröintipalveluita, eli tilauksen fyysisten tuotteiden kokonaissumma tulee olla vähintään 99€. Huom! Jotkut vaikeasti pakattavat tuotteet, esimerkiksi ohjainlevyt pystymme toimittamaan vain lisämaksusta kotiinkuljetuksella vaikka ilmaisen toimituksen maksimitat eivät täyttyisi.

Jos tilauksenne arvo on vähintään 99 euroa ja paketin paino on 31 kiloa tai vähemmän, sekä paketin enimmäismitat ovat 120x60x60cm, tarjoamme tilaukselle ilmaisen toimituksen Teitä lähimpään Postin noutopisteeseen. Tämä määräytyy postinumeronne mukaan ja se voi olla joko teitä lähin konttori tai pakettiautomaatti. Jos tilauksenne arvo on alle 99€, toimitusmaksu on 7.9€ (Nouto lähimmästä Postin toimipisteestä).ja (Postin kotiinkuljetus) 12.90€ ja DPD/PostNord kotiinkuljetus 15,90€.

Toimitusaika postitoimitukselle on 2-5 työpäivää paketin lähdettyä liikkeelle varastoltamme. Tarkemman arvioidun toimitusajan näette kunkin tuotteen hinnan yhteydessä. Kunkin lähetyksen toimitusaika on arvio, emmekä voi taata kolmannen osapuolen takia johtuvista viivästyksistä. Ilmainen toimitus ei koske lähetyksiä Ahvenanmaalle.

Paketeille, jotka painavat enemmän kuin 31 kiloa tai pidempi kuin 120cm tarjotaan Postin rahtitoimitus (alkaen 20.90€). Toimitusaika tämän tyyppiselle toimitukselle on 2-5 työpäivää paketin lähdettyä liikkeelle.

Näiden lisäksi on tarjolla lisähintaan DHL Express -pikatoimitus. Toimitusaika on 1-2 päivää, jos tuotetta on heti saatavilla päävarastosta sekä riippuen toimitusalueesta. Toimituksen hinta vaihtelee painon mukaan ja systeemimme laskee sen kassalla automaattisesti. DHL Express toimitusta sovelletaan vain ostoksiin jotka ovat arvoltaa yli 30€. Toimitushinnat näette toimitusaika- ja hinta kohdasta.

Huom. Ahvenanmaalle toimitamme vain DHL Express lähetyksiä. Olethan ensin yhteydessä [email protected], jotta voimme laskea hinnan toimitukselle.