Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat
Hinta
  1. 0 € - 1145
Valmistaja
Kuulosuojaimen tyyppi
Kuulosuojaimen malli
Tuoteryhmä
Vaimennustaso
  1. SNR 33 (7)
  2. SNR 35 (6)
  3. SNR 37 (1)
  4. Show more

Kuulosuojaimet

Tarjoamme laajan valikoiman melua vaimentavia kuulosuojaimia. Täältä löydät kuulosuojaimia merkeiltä kuten Honeywell, 3M, Zekler ja muilta valmistajilta.

Helpottaaksesi hakuasi voit käyttää seuraavia suodattimia: valmistaja, kuulosuojaimen tyyppi, kuulosuojaimen malli, tuoteryhmä ja vaimennustaso.

Voit valita sellaisen tuotteen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Tarjolla on seuraavanlaisia kuulosuojaimia: Tavallinen, Bluetooth-yhteydellä, sisäänrakennetuilla mikrofoneilla, radiolla, AUX-tuloliitännällä tai kaksisuuntaisella puheyhteydellä.

Suojaavat kuulosuojaimet voidaan lajitella seuraaviin malleihin: päälakisangalla, kokoontaittuva päälakisangalla, niskasangalla, kypärämalli, kasvosuoja ja / tai kypärä..

Tavalliset kuulosuojaimet

Nämä ovat yksinkertaiset melua vaimentavat kuulosuojaimet ilman erityisiä ominaisuuksia.

Bluetooth-yhteydellä

Melua vaimentavia kuulosuojaimia Bluetooth-yhteydellä voidaan käyttää niiden yhdistämiseen puhelimeen. Tämän tyyppiset kuulosuojaimet mahdollistavat puheluiden vastaanottamisen ja keskustelemisen työskentelyn aikana.

AUX-liitännällä

Tämän tyyppiset kuulosuojaimet voidaan yhdistää ulkoiseen äänilähteeseen (MP3-soitin, kannettava radio, tabletti, puhelin jne.) ja kuuntele suosikkikappaleitasi työskentelyn aikana.

Radiolla

Ääntä vaimentavat kuulosuojaimet integroidulla radiovastaanottimella mahdollistaa suosikkiradiokanavasi kuuntelun työskentelyn aikana.

Vaimentavilla mikrofoneilla

Kuulosuojaimet sisäänrakennetuilla mikrofoneilla eivät pelkästään vaimenna ympäristön melua vaan ne myös uudelleen tuottavat tietyt taajuudet korvalle turvallisella äänenvoimakkuudella. Näin käyttäjä on suojattu haitalliselta melulta, mutta ei menetä yhteyttä ympäristöönsä ja voi kuulla yksittäiset äänet turvallisella äänenvoimakkuudella. Sisäänrakennetut mikrofonit voivat olla aktiivisia – tässä tapauksessa mikrofonit vaimentavat melupiikkejä ja käyttäjä kuulee kaikki ympäristön äänet turvallisella äänenvoimakkuudella.

Kaksisuuntaisella puheyhteydellä

Sisäänrakennettu radiovastaanotin / lähetin mahdollistavat käyttäjien välisen kommunikaation, jos käyttäjät asettavat kuulosuojaimet samaan taajuuteen. Joissain tapauksissa tämänlainen kommunikaatio on välttämätöntä.

Melun vaimennustaso SNR ja turvallinen äänenvoimakkuus

SNR on lyhenne sanoista "Signal to NoiseRatio". Näiden kirjainten mukana ilmoitettu numero (esim. SNR 30) kuvaa kuinka paljon kuulosuojaimet vaimentavat ympäristön melua yksikössä dB.

Esimerkiksi jos ympäristön melutaso työpaikalla on 120 dB ja käyttäjällä on SNR 30 kuulosuojaimet, käyttäjä altistuu 90 dB melulle.

120 dB - 30 dB = 90 dB

Suositeltu turvallinen meluraja työpäivän aikana (8 tuntia) on 80 dB, joten sinun tulee tietää työpaikan ympäristön melun suuruus ja kuulosuojaimen vaimennustaso (SNR). Vain näin pystyt valitsemaan sopivan kuulosuojauksen.