Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

        Makita


Japanilainen yhtiö Makita Corporation on valmistanut korkealaatuisia sähkö- ja akkutyökaluja sekä bensiinikäyttöisiä työkaluja yli 100 vuoden ajan ja tarjoaa laajan valikoiman lisätarvikkeita. Makitalla on valikoimassaan tuotelinjoja, jotka on tarkoitettu rakentamiseen, teollisuuteen, kotiin ja puutarhaan.

Makita voi olla ylpeä sen erittäin laajasta valikoimasta 18 V johdottomia työkaluja, joka koostuu yli 150 eri tuotteesta. Toinen tämän valmistajan ainutlaatuinen saavutus on erittäin nopea akun lataus. Osa laturi + akku -yhdistelmistä voivat ladata akun täyteen vain 20 minuutissa.

Kiitos korkean laadun ja huokeiden hintojen, Makita-työkalut nauttivat ammattilaisten ja vaativien harrastelijoiden suosiosta.

Makita-työkalut valmistetaan 10 eri tehtaassa, jotka sijaitsevat Japanissa, USA:ssa, Kanadassa, Saksassa, Isossa Britanniassa, Kiinassa, Thaimaassa ja Romaniassa.

Tärkeimmät tiedot Makita Corporationista:

  • Yhtiö perustettiin vuonna 1915 Japanin Nagoyassa.
  • Vuonna 1958 Makita esitteli sen ensimmäisen sähkötyökalun markkinoille. Se oli höyläkone.
  • Vuonna 1978 Makita valmisti sen ensimmäisen johdottoman työkalun - poran 7,2 V akulla.
  • Vuonna 2002 Makitan toinen merkki Maktec ilmestyi markkinoille. Nämä työkalut olivat suunniteltu Aasian markkinoille. Se on halvempi malli Makitan työkaluista – osa kaikkein suosituimpia vanhempia Makita-malleja, jotka ovat todistaneet kestävyytensä ja tehokkuutensa.
  • Vuodesta 2005 lähtien yhtiö on keskittänyt sen tuotannon ja tuotekehityksen 18 V Li-ion langattomaan työkalutuotelinjaan.
  • Jo vuonna 2015 Makita esitteli 150. 18V Li-Ion langattoman työkalun. Tämä on kaikkein laajin tuotelinja 18 V langattomia työkaluja maailmassa.

Koko tuotevalikoima Makitan koneita, työkaluja ja lisätarvikkeita | Verkter.fi

Makitan koneet, työkalut ja lisätarvikkeet. Koko valikoima, hyvät hinnat, 2 vuoden takuu. Verkter.fi - erikoistunut työkalujen myyjä. Yli 4000 tuotteen verkkokaupalla.