Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat
Hinta
  1. 28 € - 1261
Valmistaja
  1. RYOBI (3)
  2. Show more
Akun jännite
Moottorityyppi
Ottoteho
  1. 0 W - 550 W
Energiatehokas hiiliharjaton moottori
Elektronikuoren toiminta
Sisältää kantolaukun
Maks. kierrosluku
  1. 0 /min - 20000 /min
ALE
Lisätarvikkeen kiinnitys tyyppi

Monitoimityökalut

Monitoimityökalu on kätevä vaihtoehto koko joukolle erilaisia kunnostustyökaluja. Siinä yhdistyvät saha, hiomakone, kaavin jne.

Monitoimityökalun käyttöalue on erittäin laaja; sitä rajoittaa vain työkalusarjaan sisältyvien lisävarusteiden määrä. Monitoimityökalulla voi leikata eritiheyksisiä materiaaleja (lastulevyä, kovaa kuitulevyä, puuta, vaneria, kipsilevyä, kaakelia ym.) ja hioa millaisen pinnan tahansa, esimerkiksi muuratun tai graniittisen. Tämän lisäksi monitoimityökalulla voi leikata muotoon keraamisia laattoja, irrottaa lattiapäällysteet, puhdistaa tiivisteaineet ja rasvan sekä hioa pintoja jne.

Kannattaa huomata, että monitoimityökalut eivät sovellu ammattikäyttöön – ne eivät välttämättä kestä suurta kuormitusta eivätkä jatkuvaa kovaa käyttöä. Kotitalouden korjaustöissä ne ovat kuitenkin aivan paikallaan.

Monitoimityökalujen perusparametrit:

  • Virtalähteenä toimii joko sähköverkko tai akku. Sähköverkko on yleensä tehokkaampi ja soveltuu pitkäkestoiseen työhön. Akku mahdollistaa liikkuvuuden ja sitä voi käyttää myös paikoissa, joihin on vaikea päästä.
  • Teho on enintään 300 W. Mitä tehokkaampi työkalu, sitä suurempi tuottavuus ja yhtäjaksoinen työskentelyaika.
  • Lisälaitteet kiinnitetään paikoilleen tavallisesti ruuveilla. Nykyaikaisemmissa työkaluissa on vipulukitsin. Tällöin riittää, kun vivun kääntää sivulle, asettaa lisälaitteen paikalleen ja palauttaa vivun alkuasentoonsa.