Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Monitoimityökalut ja niiden tarvikkeet

Laajavalikoima monitoimityökaluja ja niiden tarvikkeita merkeiltä kuten Fein, Bosch, Makita, DeWalt, Milwaukee, Festool ja muilta.

Suodattimet auttavat löytämään oikean työkalun tai tarvikkeen nopeasti ja vaivattomasti.

Monitoimityökalut ovat parhaimpia apureita remonteissa. Ne ovat kompakti vaihtoehto korvaamaan kasan muita työkaluja erilaisiin korjaustöihin. Monitoimityökalu yhdistää sahan, hiomakoneen ja raaputtimen toiminnollisuuden. Käyttämällä erityisiä leikkuutarvikkeita on mahdollista jyrsiä, joten joissakin tapauksissa tämä työkalu tarjoaa verrattoman avun. 

Käyttämällä monitoimityökalua voit leikata eri materiaaleja (lastulevy, muovi, puu, vaneri, kipsilevy, metalli, laatat jne.), puhdistaan minkä tahansa pinnan, poistaa liimatun lattiapinnan, kiillottaa pintoja ja paljon muuta…

MONITOIMITYÖKALUISSA JA TARVIKKEISSA KÄYTETYT KIINNITYSJÄRJESTELMÄT

On useita istukkajärjestelmiä, joita käytetään monitoimityökaluissa (ammatti- ja harrastelijakäyttöön), joten on erittäin tärkeää valita työkaluun tarvike oikealla istukalla. Jotta työ voidaan suorittaa, työkalusi istukan tulee olla täsmälleen sama tai yhteensopiva tarvikkeesi kiinnitysjärjestelmän kanssa. On olemassa 4 suosittua kiinnitysjärjestelmää:

1. Yksi suosituimmista kiinnitysjärjestelmistä on ”OIS” (Oscillating Interface System) -järjestelmä. Tätä järjestelmää käytetään laajasti eri monitoimityökaluissa ammattilaisille ja harrastelijoille. “OIS”-tarvikkeita voidaan käyttää vain monitoimityökalujen kanssa, joissa on “OIS”-kiinnitysjärjestelmä, mutta “OIS”-työkalua voidaan käyttää tarvikkeiden kanssa, joissa on “OIS” tai “STARLOCK”-kiinnitysjärjestelmät.

 

2. Hiljattain toisesta kiinnitysjärjestelmästä nimeltään “STARLOCK” tuli melko suosittu monitoimityökalujen keskuudessa. Monet työkaluvalmistajat, jotka ovat käyttäneet ”OIS”-järjestelmää, ovat hiljalleen siirtyneet ”STARLOCK”-järjestelmään. Tämä järjestelmä on kuin paranneltu ”OIS”-järjestelmä. Tämän vuoksi kaikkia tarvikkeita, joilla on ”STARLOCK”-järjestelmä, voidaan käyttää työkalujen kanssa, joissa on ”OIS”- tai ”STARLOCK”-kiinnitysjärjestelmä. Mutta jos sinulla on työkalu ”STARLOCK”-kiinnitysjärjestelmä, voit käyttää vain ”STARLOCK”-järjestelmän tarvikkeita.

3. ”STARLOCK”-järjestelmän saavuttaessa suosiota julkaistiin siitä muunneltu “STARLOCK PLUS”-järjestelmä.Tämä järjestelmä on yleisesti monitoimityökaluille, joiden tehotaso on korkeampi. ”STARLOCK PLUS”-tarvikkeet ovat yhteensopivia ”STARLOCK PLUS”- ja ”STARLOCK MAX”-työkalujen kanssa, mutta ”STALOCK PLUS”-työkaluun voit kiinnittää vain ”STARLOCK”- ja ”STARLOCK PLUS”-tarvikkeita.

4. Lopulta julkaistiin viimeinen kiinnitysjärjestelmän muunnos nimeltään ”STARLOCK MAX”, joka on omistettu kaikkein tehokkaimmille monitoimityökaluille. ”STARLOCK MAX”-tarvikkeita voidaan käyttää vain ”STARLOCK MAX”-työkalujen kanssa, mutta jos sinulla on työkalu ”STARLOCK MAX”-kiinnitysjärjestelmällä, voit käyttää sitä ”STARLOCK”-, ”STARLOCK PLUS”- ja ”STARLOCK MAX”-tarvikkeiden kanssa.

  

Työkalujen ja tarvikkeiden kiinnitysjärjestelmän yhteensopivuustaulukko:

 

HUOMIO: meidän verkkokaupassa jokaisella monitoimityökalulla ja tarvikkeella on ominaisuus ”Lisätarvikkeen kiinnitys tyyppi”, joten kiinnitä huomiota ollaksesi varma työkalun ja tarvikkeen yhteensopivuudesta