Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat
Hinta
  1. 549 € - 3666
Valmistaja
Akun jännite
Moottorityyppi
Akkutyyppi
Latausaika
Energiatehokas hiiliharjaton moottori
Möyhintä
Ruohon leikkuuleveys
Akun kapasiteetti
Suositeltava nurmikon pinta-ala
Turvaluokka

Robottiruohonleikkurit

Robottiruohonleikkuri on loistava ratkaisu heille, joilla on upea nurmikko, mutta eivät halua tuhlata aikaa sen leikkaamiseen. Tämä laite on kuin akkukäyttöisen leikkurin ja robotin yhdistelmä. Omalla käyttövoimallaan toimiva kone saa virtansa akusta ja voi liikkua itsenäisesti rajatulla ruohikkoalueella. Sisäänrakennettu mikroprosessori mahdollistaa robotin ohjelmoimisen ja auttaa konetta koordinoimaan liikkeensä nurmikolla. Kun ruohikko on valmisteltu oikein, robotti ajaa nurmikon huolellisesti akun minimitasoon asti. Tämän jälkeen kone palaa latausasemaansa, lataa akun täyteen ja jatkaa työtään – ajaakseen nurmikon, ja varmistaa sen täydellisen ulkonäön.

Ruohonleikkuun harrastelijat tietävät että, jotta voit nauttia täydellisestä nurmikosta, täytyy se leikata usein. Jos päätät hankkia robottiruohonleikkurin, ruohosi leikataan jatkuvasti. Se on kuin loputon prosessi. Robotti liikkuu tietyllä alueella, joka on rajattu erityisellä kaapelilla ja jatkuvasti leikkaa kasvavaa ruohoa. Pienet leikatut ruohon palaset putoavat nurmikkoon ja ovat huomaamattomia. Lisäksi pienet ruohonpalaset maatuvat nopeasti ja toimivat lannoitteena.

Vaikka leikkuri on robotti ja leikkaa ruohon puolestasi, täytyy nurmikko valmistella kunnolla ennen kuin voit nauttia mukavuudestasi tulevaisuudessa. Nurmikkoalueen reunoille täytyy asettaa erityinen kaapeli ja alueen sisällä olevien esteiden ympäri (esim. kasvit, kukat, puut, puutarhakivet jne.). Tämä kaapeli voidaan yksinkertaisesti kiinnittää maahan erityisillä piikeillä tai peittää maan alle lähelle pintaa. Myös erityinen latausasema täytyy asentaa. Sen täytyy sijaita nurmikkoalueen reunalla lähellä pistorasiaa.

Löydät lisää tietoa robottiruohonleikkuri valmistelusta tutustumalla sen käyttöohjeisiin. Tässä ohjeessa löydät kaikki tiedot liittyen robotin ominaisuuksiin, ohjaukseen ja ohjelmointimahdollisuuksiin.

Robottiruohonleikkurit ovat pieniä ja keskisuuria nurmikkoja varten. Suosituimmat mallit leikkaavat täydellisesti 300 – 1000 m2 kokoiseen alueen (riippuu robotin mallista). Kuten tavalliset ruohonleikkurit robotit jaotellaan niiden suurimman leikkuualueen mukaan. Roboteilla on eri leikkuuleveys (se määrittelee robotin liikkumisen intensiteetin nurmikolla) ja akun kapasiteetti (määrittelee leikkuuajan latausten välillä). Robottiruohonleikkurit (riippuen mallista) voivat myös leikata ruohoa pienissä mäissä (noin 24 asteen kulma).