Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Ruuvinvääntimet ja porakoneet

Yli 400 ruuviväännintä, poraa, iskuporakonetta ja ruuviavainta harrastelijoille ja ammattilaisille erimerkeiltä kuten MAKITA, BOSCH, METABO, DEWALT, HITACHI, FESTOOL, MILWAUKEE. Myymme työkaluja pelkästään valmistajilta, jotka tarjoavat nopeaa ja korkealaatuista palvelua, jolloin sinulla ei ole koskaanongelmia korjaukseen liittyvissä tilanteissa. Käyttämällä suodatinjärjestelmäämme löydät tarvitsemasi työkalun sekunneissa.

Tarjoamme myös laajanvalikoiman tarvikkeita kaikille edellä mainituille työkaluille.

Akut, laturit, vaihtopäätja työkalupakit löydät kategoriasta "Muut tarvikkeetsähkötyökaluille".

Työkalujen ja niiden lisälaitteiden etsiminen nopeutuu, jos lisäät työkalun mallin, nimen tai jonkun muun siihen liittyvän hakutermin päähakukenttään. Järjestelmä tarjoaa sinulle listan tuotteista, jotka liittyvät lisäämiisi hakutermeihin.

Lyhyesti tässä kategoriassa olevista työkaluista:

Akkuruuvinvääntimet - akkukäyttöiset työkalut ruuvien kiristämiseen ja puun, metallin, muovin ja muiden vastaavien materiaalien poraamiseen. Joissakin vääntimissä / porissa on iskuporaus toiminto, joka mahdollistaa poraamisen rakennusmateriaaleihin (esim. tiilet, betoni jne.). Jos käytät iskuporaus toimintoa usein (yli 70% kaikista töistä), suosittelemme iskuporavasaran käyttöä. Akullisissa ruuvinvääntimissä on poraus, iskuporaus (vain tietyt mallit), ruuvaus rajoittimella ja suunnanvaihto toiminnot. Säädettävää rajoitinta käytetään vakiosyvyyden ruuvaukseen. Rajoitinta käytettäessä poraus päättyy ennalta määrätyn syvyyden saavuttamisen jälkeen.

Iskuporakoneen –kaikkiin käyttöihin soveltuvat johdolliset ja akulliset työkalut ruuvaukseen ja puun, metallin, muovin ja rakennusmateriaalien poraukseen. Kaikissa koneissa on poraus, iskuporaus, ruuvaus rajoittimen kanssa ja suunnanvaihto toiminnot. Huomaa kuitenkin, että nämä laitteet ovat pääosin tarkoitettu ruuvaukseen ja poraamiseen ilman iskuporaus toimintoa (enemmän kuin 70% kaikista töistä) ja vain ajoittaiseen iskuporaamiseen (enintään 30% kaikista suoritetuista töistä). Jos poraat usein käyttäen iskuporaus toimintoa, suosittelemme iskuporavasaran käyttöä.

Sähköiset ruuvinvääntimet ja porat, erikoisporat– erikoistyökalut vain porausta ja ruuvausta varten. Ne ovat erittäin kestäviä, omaavat kestävän rakenteen ja ergonomisen muotoilun, mutta käyttö on rajoitettu vainerityistarkoituksiin (ruuvaus tai poraus). Porilla on korkea vääntömomentti ja kestävä rakenne. Ruuvinvääntimissä on erikoisrajoitin, joka mahdollistaa erittäin tarkan porauksen haluttuun syvyyteen.Riippumatta materiaalin kovuudesta ruuvi porautuu samaan syvyyteen, koska ruuvinväännin poraa kunnes rajoittimen tuki koskettaa työkappaleen pintaan.

Iskumutterinvääntimet, akkuiskuvääntimet, paineilmavääntimet ja -räikät – näitä laitteita käytetäänyleensä pultteihin ja muttereihin iskuporaus toiminnon kanssa. ¼“ HEX istukalla varustettujaiskumutterivääntimiäkäytetään pitkien ruuvien tai suuren halkaisijan omaavien ruuvien kanssa. Iskuporaus yhdistettynä pyörimiseen tuottaa erittäin korkean vääntömomentin. Lisäksi pyörimisen aikana iskuporaus absorboi käyttäjän käteen kohdistuvan kuorman täysinja pienentää kannasta irtoamisen riskiä. Näiden ominaisuuksien ansiosta sitä on helppo käyttää ja ohjata tarkasti. Iskumutterivääntimissä saattaa olla sisäinen kuusiokolo (1/4"HEX), ulkoinen nelikulmio 1/4", 3/8 ", 1/2", 3/4 " tai 1" tiukennus.

Automaattiset ruuvinvääntimet suunniteltu usean ruuvin samanaikaiseen ruuvaamiseen. Tämä nopeuttaa työtahtia huomattavasti. Tämän tyyppisiä vääntimiä käytetään yleisesti työskenneltäessäkipsilevyn, lastulevyn tai muun tyyppisten levyjen kanssa, jotka vaativat useita ruuveja kiinnittämiseen suurille alueille.

Magneetti- ja pöytäporat –erikoistyökalut metallin, puun, muovin ja vastaavien materiaalientarkkaan poraamiseen. Tavallisesti näitä poria käytetään reikien poraamiseen metallilevyihin tai putkiin kruunuporalla.