Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat
Hinta
  1. 43 € - 6939
Valmistaja
Moottorityyppi
Ottoteho
  1. 1200 W - 2300 W
Säädettävä höyryvirta
Letkun pituus
Soveltuu puhdistamiseen
Kapasiteetti
  1. 1,5 l (1)
  2. 2 l (1)
  3. 4 l (1)
  4. Show more
Enimmäispaine
Tuotteen liput

Höyrypuhdistimet

Höyrypuhdistus valitaan yhä useammin perinteisten siivoustapojen sijasta tai rinnalle, koska se on tehokas ja helppo tapa puhdistaa koti. Höyrypuhdistimen hankintaa suunnitellessa on hyvä tutustua sen toimintaan ja ominaisuuksiin!

Höyrypuhdistus perustuu kolmeen keskeiseen tekijään: paineeseen, nopeuteen ja lämpötilaan. Höyrypuhdistimen höyry purkautuu nopeasti ulos korkean paineen ansiosta. Esimerkiksi Kärcher-höyrypuhdistimesta purkautuvan höyryn nopeus on 170 km/h, minkä ansiosta lika irtoaa tehokkaasti. Kuuma höyry tunkeutuu mikroskooppisen pienen ja karhean likakerroksen läpi ja valuttaa sulaneen lian pois.

Höyrypuhdistimen pääedut:

1. Desinfiointi: Kuuma höyry tappaa pieneliöt ja basillit eikä niillä ole mahdollisuutta lisääntyä nopeasti.
2. Luontoystävällinen puhdistus: Höyrypuhdistus hoituu ilman kemikaaleja. Pelkkä höyryvoiman ja lämpötilan yhdistelmä irrottaa pinttyneen lian tehokkaasti ja tekee pesuaineista tarpeettomia. Tällä tavalla et ainoastaan säästä rahaa (jonka käyttäisit muuten kemikaaleja sisältäviin puhdistusaineisiin), vaan myös elät ja työskentelet luontoystävällisessä ympäristössä.
3. Poistaa pinttyneen lian: höyry tunkeutuu lian ja pinnan välissä oleviin mikroskooppisen pieniin väleihin. Näin se irrottaa jopa pinttyneet likahiukkaset. Höyrypuhdistus on erityisen tehokasta ja helppoa – ilman pesua ja kiillotusta.
4. Muut tehtävät: puhdistaa erityyppiset pinnat (lattiat, laatat, peilit, ikkunat). Sopii myös silittämiseen ja tekstiilien hoitoon!