Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Tekstiilipesuri Karcher PUZZI 8/1 C

Tuotekoodi20374


Valmistaja Kärcher
Paino 10.9 kg
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 13.37 kg
Pakkauksen mitat 530x330x440 mm
Ammattikäyttöön soveltuva / Soveltuu kotikäyttöön Ammattikäyttöön soveltuva
Moottorityyppi Sähkövirta
Tyhjiö (imuteho) 236 mbar
Ottoteho 1200 W
Tehollinen tilavuus märälle pölylle, litraa 7
Letkun pituus 2,5 m
Puhdistusleveys 18 cm
Maks. puhdistus pinta-ala (m²/h) 12 - 18
Ilman enimmäisnopeus 61 l/s
Työpaine 2,5 bar
Suihkutusmäärä 1 l/min
Johdon pituus 7,5 m
Ilmavirtaus 220 m³/h
Imurin suodatuksen luokitus Ei annettu
Suodattimen puhdistustyyppi Ei saatavilla automaattista systeemiä
Soveltuu käytettäväksi seinä- ja kattohiomakoneiden kanssa Ei
Pesu vedellä ja pesuaineella Kyllä
Toisen työkalun kytkeminen pistorasiaan mahdollista Ei
Setti sisältää Suihkutus- ja imuletku
Jännite 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC

Tehokas ja kompakti tekstiilipesuri Kärcher PUZZI 8/1 C mattojen ja verhoilujen puhdistukseen. Pesuri on helppo kuljettaa ja se painaa vain 9,3 kg. Tehokas mattojen märkäimurointiin: puhdistaa nopeasti niin, että mattoa voi jo pian puhdistuksen jälkeen käyttää. Älä unohda ostaa lisäksi pesunestettä.
Muista katsoa video tuotteesta

Laaja valikoima Kärcher tuotteita. Kärcher on yksi suurimmista ja tunnetuimmista puhdistus- ja siivousvälineiden valmistajista maailmassa. Brändi on tunnettu niin ammattilaisten kuin kotikäyttäjien keskuudessa. Kärcheriltä löydät kaikki välineet puhtaaseen ja tarkkaan lopputulokseen

Löydät valikoimastamme korkeapainepesurit, pölynimurit, höyrypesurit, lattianpuhdistusvälineetuppopumput, sähköpumput, vesiautomaatit sekä laajan valikoiman eri lisätarvikkeita. Valikoimastamme löydät myös puhdistusaineet joka lähtöön.

Suosittelemme teitä käyttämään näppärää filtteröinti toimintoamme löytääkseenne oikean tuotteen. Valikon vasemmasta kulmasta pystytte valitsemaan Kärcher -mallinne ja näin saatte näkyviin kaikki tuotteeseenne sopivat osat. 

 
Kärcher korkeapainepesurit
Tyypillinen puutarhaletku käyttää noin 3500 litraa vettä tunnissa ja tuottaa vain 4 baria painetta, siinä missä Kärscher-korkeapainepesurit käyttävät vain 400 litraa vettä tunnissa mutta tuottavat 100 baria painetta. Näin voit säästää sekä rahaa että vettä!
 
Kärcherin märkä-kuivaimurit
Märkä-kuivaimurit ovat erikoislaatuisia, koska niiden erityinen patruunasuodatin mahdollistaa sekä märkä-, että kuivaimuroinnin ilman suodattimen vaihtoa riippumatta siitä, minkä tyyppinen lika (nestemäinen vai kuiva) on kyseessä.
 
Testit ovat osoittaneet, että Kärcherin höyrypesureilla on mahdollista poistaa jopa 99,999 % tavallisista viruksista, kuten koronavirus tai influenssa (paitsi hepatiitti B) ja 99,99 % kaikista tavallisista kotitalouksien bakteereista kodin tasaisilta pinnoilta.
 
Kärcherin lakaisukoneilla poistat tahrat nopeasti niin jalkakäytäviltä, kaduilta kuin pihoiltakin. Ilman että sinun tarvitsee kumartua!
 
Laaja valikoima lisävarusteita
Voit käyttää Kärcherin puhdistusteknologiaa eri käyttötarkoituksiin –kaikki mitä tarvitset on asianmukaiset lisävarusteet. Kärcher tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita kuten huuhteluputket, korkeapaineletkut, erilaisia suuttimia ja puhdistusaineita. Voit liittää huuhteluputket korkeapainepesureihin poistaaksesi erilaista likaa. Puhdistus sujuu joustavasti, koska putkia on eri pituisina. Kärcherin korkeapainepesurit toimivat vielä tehokkaammin erityisten harjojen ja pesusienten kanssa ja ne voidaan kytkeä kaikenlaisiin puutarhaletkuihin niitä vastaavan adapterin kanssa. Kärcherin biohajoavat puhdistusaineet hajoavat helposti luontoon ja sopivat eri käyttötarkoituksiin: autonpesuun, peilien puhdistamiseen hyönteisistä sekä eri materiaalien kuten puun, muovin tai kivien pesuun. Voit valita yleispuhdistusaineen, jos haluat käyttöösi yhden monitoimituotteen useiden eri tuotteiden sijaan.
 
Kärcherin pumput
Kärcher tarjoaa pumppuja niin puhtaan veden kuin myös likaveden pumppaamista varten.  Kärcherin uusimmat uppopumput on varustettu pintasensorilla, joka reagoi välittömästi joutuessaan kontaktiin veden kanssa ja kytkee pumpun automaattisesti päälle tai pois päältä.
 

Kärcher huolto ja takuu

Ostamalla Kärcherin voitte olla huoletta!

Kaikilla Kärcherin keltaisenlinjan tuotteilla on 24 kuukaden ja Professional -linjalla 12 kuukauden takuu. Kärcherin laajan huolto- ja takuuverkoston ansiosta laiteviat korjataan nopeasti ja ammattitaitoisesti. Jos Kärcher tuotteessanne on vika, olemalla meihin yhteydessä voimme järjestää teille huollon. 

 
Yhtiön historiaa
Alfred Kärcher perusti yrityksensä vuonna 1935, mutta läpimurto tapahtui vasta 1950-luvulla, kun yhtiö toi markkinoille ensimmäisen Euroopassa suunnitellun ja valmistetun kuumavesipesurin. Vähitellen yhtiö alkoi laajentaa puhdistuslaitteiden valikoimaansa ja nykyisin Kärcherin tuotteita myydään 60:ssä maassa. Vuonna 2003 Kärcher lanseerasi markkinoille ensimmäisen täysin automaattisen imurirobotin.