Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat
Tuotetyyppi
Alakategoria
 1. Puhdistusaineet (189)
 2. Akkukäyttöiset ketjusahat (2)
 3. Akkukäyttöiset nurmitrimmerit (7)
 4. Akkukäyttöiset ruohonleikkurit (8)
 5. Akut (15)
 6. Harjat ja pesusienet painepesureihin (37)
 7. Hiomatarvikkeet ja puuöljyt (4)
 8. Höyrypesureiden varusteet (34)
 9. Kasteluletkuliittimet (19)
 10. Kasteluohjelmointitarvikkeet (5)
 11. Kastelusuuttimet (30)
 12. Laitteiden pesu- ja puhdistusosien varaosat (6)
 13. Laturit (7)
 14. Letkukelakärryt ja -pitimet (12)
 15. Letkut kasteluun ja pumppaamiseen (24)
 16. Lumilingot (2)
 17. Painepesureiden lisätarvikkeet (51)
 18. Paineruiskut (2)
 19. Pensasleikkurit (7)
 20. Pölynimureiden lisätarvikkeet (16)
 21. Pölynimurien ilmasuodattimet (42)
 22. Pölynimurin robotit (1)
 23. Puhaltimet (6)
 24. Puutarhan monitoimileikkurit (1)
 25. Rikkaruohonpoistajat (2)
 26. Robottiruohonleikkurit (4)
 27. Sähkövesipumput (12)
 28. Suodatinpussit, työkalujen suodattimet (1)
 29. Syväkaivopumput (3)
 30. Uppopumput (14)
 31. Vesiautomaatit (6)
 32. Vesipumppujen tarvikeet (6)
 33. Vesipumppujen tarvikkeet (2)
 34. Show more
Sopii työkaluihin

Kärcher - puhdistus- ja siivouslaitteet, tarvikkeet

Kärcher - puhdistus- ja siivouslaitteet, tarvikkeet

Laaja valikoima Kärcher tuotteita. Kärcher on yksi suurimmista ja tunnetuimmista puhdistus- ja siivousvälineiden valmistajista maailmassa. Brändi on tunnettu niin ammattilaisten kuin kotikäyttäjien keskuudessa. Kärcheriltä löydät kaikki välineet puhtaaseen ja tarkkaan lopputulokseen

Löydät valikoimastamme korkeapainepesurit, pölynimurit, höyrypesurit, lattianpuhdistusvälineetuppopumput, sähköpumput, vesiautomaatit sekä laajan valikoiman eri lisätarvikkeita. Valikoimastamme löydät myös puhdistusaineet joka lähtöön.

Suosittelemme teitä käyttämään näppärää filtteröinti toimintoamme löytääkseenne oikean tuotteen. Valikon vasemmasta kulmasta pystytte valitsemaan Kärcher -mallinne ja näin saatte näkyviin kaikki tuotteeseenne sopivat osat. 

 
Kärcher korkeapainepesurit
Tyypillinen puutarhaletku käyttää noin 3500 litraa vettä tunnissa ja tuottaa vain 4 baria painetta, siinä missä Kärscher-korkeapainepesurit käyttävät vain 400 litraa vettä tunnissa mutta tuottavat 100 baria painetta. Näin voit säästää sekä rahaa että vettä!
 
Kärcherin märkä-kuivaimurit
Märkä-kuivaimurit ovat erikoislaatuisia, koska niiden erityinen patruunasuodatin mahdollistaa sekä märkä-, että kuivaimuroinnin ilman suodattimen vaihtoa riippumatta siitä, minkä tyyppinen lika (nestemäinen vai kuiva) on kyseessä.
 
Kärcherin lakaisukoneilla poistat tahrat nopeasti niin jalkakäytäviltä, kaduilta kuin pihoiltakin. Ilman että sinun tarvitsee kumartua!
 
Laaja valikoima lisävarusteita
Voit käyttää Kärcherin puhdistusteknologiaa eri käyttötarkoituksiin –kaikki mitä tarvitset on asianmukaiset lisävarusteet. Kärcher tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita kuten huuhteluputket, korkeapaineletkut, erilaisia suuttimia ja puhdistusaineita. Voit liittää huuhteluputket korkeapainepesureihin poistaaksesi erilaista likaa. Puhdistus sujuu joustavasti, koska putkia on eri pituisina. Kärcherin korkeapainepesurit toimivat vielä tehokkaammin erityisten harjojen ja pesusienten kanssa ja ne voidaan kytkeä kaikenlaisiin puutarhaletkuihin niitä vastaavan adapterin kanssa. Kärcherin biohajoavat puhdistusaineet hajoavat helposti luontoon ja sopivat eri käyttötarkoituksiin: autonpesuun, peilien puhdistamiseen hyönteisistä sekä eri materiaalien kuten puun, muovin tai kivien pesuun. Voit valita yleispuhdistusaineen, jos haluat käyttöösi yhden monitoimituotteen useiden eri tuotteiden sijaan.
 
Kärcherin pumput
Kärcher tarjoaa pumppuja niin puhtaan veden kuin myös likaveden pumppaamista varten.  Kärcherin uusimmat uppopumput on varustettu pintasensorilla, joka reagoi välittömästi joutuessaan kontaktiin veden kanssa ja kytkee pumpun automaattisesti päälle tai pois päältä.
 

Kärcher huolto ja takuu

Ostamalla Kärcherin voitte olla huoletta!

Kaikilla Kärcherin keltaisenlinjan tuotteilla on 24 kuukaden ja Professional -linjalla 12 kuukauden takuu. Kärcherin laajan huolto- ja takuuverkoston ansiosta laiteviat korjataan nopeasti ja ammattitaitoisesti. Jos Kärcher tuotteessanne on vika, olemalla meihin yhteydessä voimme järjestää teille huollon. 

 
Yhtiön historiaa
Alfred Kärcher perusti yrityksensä vuonna 1935, mutta läpimurto tapahtui vasta 1950-luvulla, kun yhtiö toi markkinoille ensimmäisen Euroopassa suunnitellun ja valmistetun kuumavesipesurin. Vähitellen yhtiö alkoi laajentaa puhdistuslaitteiden valikoimaansa ja nykyisin Kärcherin tuotteita myydään 60:ssä maassa. Vuonna 2003 Kärcher lanseerasi markkinoille ensimmäisen täysin automaattisen imurirobotin.