Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Pyörösaha Bosch GKS 190 Professional

131,00 € Verollinen

Näytä kaikki toimitustavat

Kpl:

Boschin sinisen linjan sähkötyökaluilla on 1 vuoden valmistajan myöntämä takuu. Rekisteröi ostamsi tuote 4 viikon sisällä www.bosch-pt.com/warranty ja saat 3 vuoden takuun veloituksetta!

 Klarna Joulukampanja - Maksa helmikuussa
 Nopea toimitus
 Luotettava kumppani - Katso arvostelut
 Turvallisia ostoksia. 100% rahat takaisin takuu.
 Ilmainen toimitus alkaen 69€
 Lukuisia maksuvaihtoehtoja
 Autamme takuuasioissa ja lisätarvikkeissa

Tuotekoodi 29613
Valmistaja Bosch
Paino 4.2 kg
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 6,200 kg
Pakkauksen mitat 390x280x260 mm
Levyn maksimihalkaisija 190 mm
Maks. sahaussyvyys 45°/90° 50/70 mm
Voidaan käyttää ohjainkiskon kanssa Ei
Ei sisällä ohjainkiskoa +
Pyörösahanterä sisältyy +
Suuntaisohjain sisältyy +
Reiän halkaisija 30,0 mm
Ottoteho 1400 W
Tyhjäkäyntikierrosluku 5500 min-1
Maks. kierrosluku 5500 /min
Säädettävä kääntönopeus eri materiaalien työstöön Ei
Sisältää kantolaukun Toimitetaan pahvipakkauksessa
Ammattikäyttöön soveltuva / Soveltuu kotikäyttöön Ammattikäyttöön soveltuva
Moottorityyppi Sähkövirta

Käsipyörösaha Bosch GKS 190 Professional

Käsipyörösaha myös ammattilaiskäyttöön. Voimakas 1400 W:n moottori mahdollistaa nopean sahauksen, tehokas puhallin pitää sahauslinjan puhtaana hyvän sahausnäkyvyyden takaamiseksi. Suuri sahaussyvyys ja kallistuskyky sekä kompakti muotoilu tekevät sahasta käyttökelpoisen monissa eri työskentelytilanteissa. Tehokas niin pehmeän kuin kovankin puun sahaamiseen.

Tekniset tiedot:

  • Nimellisottoteho 1400 W
  • 70 mm sahaussyvyys suoralla kulmalla (90°)
  • 50 mm sahaussyvyys 45° kulmalla
  • 30 mm terälevyn reiän halkaisija
  • 190 mm terälevyn maksimihalkaisija
  • Tyhjäkäyntikierrosluku 5500/min
  • Paino 4,2 kg

Pakettiin sisältyy 16-hampainen terälevy Optiline Wood, pölynimuriliitinosa, asennusavain ja suuntaisohjain. HUOM! Ohjauskisko ei sisälly!

Boschin ammattimaisilla työkaluilla on yhden vuoden takuu ilman tuotteen rekisteröintiä. Hyödyntääksesi kolmen vuoden takuun, rekisteröi tuote neljän viikon sisällä hankinnasta osoitteessa www.bosch-pt.com/warranty.

 Bosch-tuotemerkin työkalut jaetaan seuraaviin ryhmiin:
 
• Siniset Bosch-työkalut on tarkoitettu ammattilaiskäyttöön. Nämä täyttävät kaikkein tarkimmat tehoa ja työtarkkuuta koskevat laatuvaatimukset, mikä takaa hyvät työtulokset ammattilaiskäytössä. Useimmilla ammattilaistyökaluilla on edistyksellinen kuljetusjärjestelmä – L-BOXX. L-BOXX on työkalupakki, jonka päälle voidaan kasata ja lukita yhteen muita samanlaisia työkalupakkeja Näin jokaistaL-BOXX-työkalupakkia ei tarvitse kantaa erikseen, vaan ne voi kaikki siirtää yhtäaikaa. 
 
• Vihreät Bosch-työkalut  on tarkoitettu koti- ja puutarhakäyttöön. Niiden etuja ovat optimaalinen laatu, uusinta uutta oleva teknologia ja kohtuulliset hinnat.
 
• Bosch-mittalaitteet sopivat sekä koti- että ammattilaiskäyttöön. Niitä voidaan käyttää etäisyyden mittaamiseen, kulmien ja kaltevuuden määrittämiseen ja piilossa olevien sähköjohtojen, puun ja metallin etsimiseen.
 
• Bosch-lisävarusteet-kategoria sisältää yli 8000 tavaranimikettä, kuten betoniporanteriä, talttoja, metalliporanteriä, puuporanteriä, poranteräsarjoja, talttojen ja ruuvinvääntimien kärkiä, ruuvinvääntimien kärkiä ja niiden pidikkeitä, jyrsinteriä, reikäsahoja, monikäyttöporanteriä, lasille ja keramiikkalaatoille tarkoitettuja poranteriä jne. Lisävarusteita on niin puutarha-, kuin myös ammattisähkötyökaluille että harrastajien sähkötyökaluille.
 
Robert Bosch GmbH omistaa esimerkiksi tuotemerkit Bosch, Hawera, Skil, CST/berger, Dremel, RotoZip, Freud, Vermont American ja monta muuta.

Suosittelemme:

 
Hyödyllistä tietoa asiakkaalle:
 
• Bosch-ammattilaistyökalujen takuu on 1+2 vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että ostohetkellä työkalulle myönnetään automaattisesti vuoden takuu. Jos työkalu rekisteröidään internetissä kuukauden sisällä ostohetkestä, takuuaika pitenee kahdella lisävuodella. Eli takuuaika on yhteensä 3 vuotta. Saat rekisteröimisohjeet klikatessasi Boschin 3:n vuoden takuuta koskevaa linkkiä.
 
• Jokainen valtuutettu Bosch-työkalujen jälleenmyyjä ottaa vastaan korjauksen tarpeessa olevia Bosch-työkaluja. Tosin osa jälleenmyyjistä vastaanottaa ainoastaan itse myymiään työkaluja.
 
 Bosch-työkalupalvelu ammattilais-, harrastaja- ja puutarhatyökaluille: Bosch-palvelukeskukset voivat tarjota yli 99% varaosista yhdellä kertaa. Varaosia on saatavilla vielä 10 vuotta sähkötyökalun valmistuksen loputtua. Tämän ansiosta jopa kaikkein vanhimmat laitteet on helppo korjata.  
 
Historia

Robert Bosch perusti tänään nimellä Robert Bosch GmbH tunnetun yrityksen Stuttgartissa.  Robert Bosch oli merkittävä julkisuuden henkilö ja monien teknisten innovaatioiden luoja. Nykyään hänen 120 vuotta sitten perustamansa yritys tunnetaan suurimpana autoteollisuuden varaosien toimittajana. Sen tuotantomäärä saavutti 52,3 miljardia 2012. 60 % tuotannosta koostuu autoteollisuuden varaosista, loput teollisuuden koneista, kodinkoneista ja sähkötyökaluista. 80% myydyistä sähkötyökaluista on valmistettu viimeisen kahden vuoden aikana. Boschilla on hallussaan yli 4000 patenttia, mikä tarkoittaa, että yritys on hyvin kekseliäs. Erityisesti akkutyökaluihin kiinnitetään paljon huomiota. 

Liittyvät tuottet