Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Bosch - työkaluja teollisuuteen, puutarhaan ja kotiin

Bosch - työkaluja teollisuuteen, puutarhaan ja kotiin

 Bosch-tuotemerkin työkalut jaetaan seuraaviin ryhmiin:
 
• Siniset Bosch-työkalut on tarkoitettu ammattilaiskäyttöön. Nämä täyttävät kaikkein tarkimmat tehoa ja työtarkkuuta koskevat laatuvaatimukset, mikä takaa hyvät työtulokset ammattilaiskäytössä. Useimmilla ammattilaistyökaluilla on edistyksellinen kuljetusjärjestelmä – L-BOXX. L-BOXX on työkalupakki, jonka päälle voidaan kasata ja lukita yhteen muita samanlaisia työkalupakkeja Näin jokaistaL-BOXX-työkalupakkia ei tarvitse kantaa erikseen, vaan ne voi kaikki siirtää yhtäaikaa. 
 
• Vihreät Bosch-työkalut  on tarkoitettu koti- ja puutarhakäyttöön. Niiden etuja ovat optimaalinen laatu, uusinta uutta oleva teknologia ja kohtuulliset hinnat.
 
• Bosch-mittalaitteet sopivat sekä koti- että ammattilaiskäyttöön. Niitä voidaan käyttää etäisyyden mittaamiseen, kulmien ja kaltevuuden määrittämiseen ja piilossa olevien sähköjohtojen, puun ja metallin etsimiseen.
 
• Bosch-lisävarusteet-kategoria sisältää yli 8000 tavaranimikettä, kuten betoniporanteriä, talttoja, metalliporanteriä, puuporanteriä, poranteräsarjoja, talttojen ja ruuvinvääntimien kärkiä, ruuvinvääntimien kärkiä ja niiden pidikkeitä, jyrsinteriä, reikäsahoja, monikäyttöporanteriä, lasille ja keramiikkalaatoille tarkoitettuja poranteriä jne. Lisävarusteita on niin puutarha-, kuin myös ammattisähkötyökaluille että harrastajien sähkötyökaluille.
 
Robert Bosch GmbH omistaa esimerkiksi tuotemerkit Bosch, Hawera, Skil, CST/berger, Dremel, RotoZip, Freud, Vermont American ja monta muuta.

Suosittelemme:

 
Hyödyllistä tietoa asiakkaalle:
 
• Bosch-ammattilaistyökalujen takuu on 1+2 vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että ostohetkellä työkalulle myönnetään automaattisesti vuoden takuu. Jos työkalu rekisteröidään internetissä kuukauden sisällä ostohetkestä, takuuaika pitenee kahdella lisävuodella. Eli takuuaika on yhteensä 3 vuotta. Saat rekisteröimisohjeet klikatessasi Boschin 3:n vuoden takuuta koskevaa linkkiä.
 
• Jokainen valtuutettu Bosch-työkalujen jälleenmyyjä ottaa vastaan korjauksen tarpeessa olevia Bosch-työkaluja. Tosin osa jälleenmyyjistä vastaanottaa ainoastaan itse myymiään työkaluja.
 
 Bosch-työkalupalvelu ammattilais-, harrastaja- ja puutarhatyökaluille: Bosch-palvelukeskukset voivat tarjota yli 99% varaosista yhdellä kertaa. Varaosia on saatavilla vielä 10 vuotta sähkötyökalun valmistuksen loputtua. Tämän ansiosta jopa kaikkein vanhimmat laitteet on helppo korjata.  
 
Historia

Robert Bosch perusti tänään nimellä Robert Bosch GmbH tunnetun yrityksen Stuttgartissa.  Robert Bosch oli merkittävä julkisuuden henkilö ja monien teknisten innovaatioiden luoja. Nykyään hänen 120 vuotta sitten perustamansa yritys tunnetaan suurimpana autoteollisuuden varaosien toimittajana. Sen tuotantomäärä saavutti 52,3 miljardia 2012. 60 % tuotannosta koostuu autoteollisuuden varaosista, loput teollisuuden koneista, kodinkoneista ja sähkötyökaluista. 80% myydyistä sähkötyökaluista on valmistettu viimeisen kahden vuoden aikana. Boschilla on hallussaan yli 4000 patenttia, mikä tarkoittaa, että yritys on hyvin kekseliäs. Erityisesti akkutyökaluihin kiinnitetään paljon huomiota.