Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Pora/ruuvinväännin Bosch GSR 18-2-Li Plus; 18 V; 2x2,0 Ah akku

188,00 € Verollinen
Kpl:

Boschin sinisen linjan sähkötyökaluilla on 1 vuoden valmistajan myöntämä takuu. Rekisteröi ostamsi tuote 4 viikon sisällä www.bosch-pt.com/warranty ja saat 3 vuoden takuun veloituksetta!

  Nopea toimitus
  Luotettava kumppani - Katso arvostelut
   Turvallisia ostoksia. 100% rahat takaisin takuu.
  Ilmainen toimitus vähintään 69€ tilauksille, 31kg asti
   Yrityksille 30.päivän kuluton lasku. Lue lisää.
   Autamme takuuasioissa ja lisätarvikkeissa

Tuotekoodi 88435
Valmistaja Bosch
Paino 1.5 kg
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 5,124 kg
Ammattikäyttöön soveltuva / Soveltuu kotikäyttöön Ammattikäyttöön soveltuva
Pakkauksen mitat 440x350x140 mm
Moottorityyppi Akkukäyttöinen
Akkutyyppi Litium-ion -akku
Akun jännite 18 V
Akun kapasiteetti 2,0 Ah
Akun kapasiteetti ja määrä 2x2,0 Ah
Latausaika 60 min
Varaustilan ilmaisin +
Tyhjäkäyntikierrosluku 0-500/0-1900 min-1
Maks. kierrosluku 1900 /min
Vääntömomentti, maks 63 Nm
Vääntöluokkien määrä 20
Istukan halkaisija 1,5-13 mm
Maks. porausteho puu 38 mm
Maks. porausteho teräs 13 mm
Vaihteiden lukumäärä 2 vaihdetta
Kapasiteetti peruspultti Ø 8 mm
Käänteisrotaatio +
Integroitu LED-valo +
Sisältääkö sarja kantolaukun Kyllä, L-Boxx
Mukana yksi laturi Kyllä
Tärkeä huomautus Akku saavuttaa täyden kapasiteettinsa 3-4 latauskerran jälkeen

Kompakti ja tehokas 18V akkuporakone Bosch GSR-18-2-Li Plus jokapäiväiseen ammattikäyttöön - Netin edullisimpaan hintaan!

Suuren 63 Nm väännön ansiosta poraus jopa 38 mm paksuiseen puuhun, sekä 13mm teräkseen. Koneessa on kaksi vaihdetta eteen ja yksi taakse. Tehosäätö onnistuu liipasinta painaessa 0-1900 kierroksen välillä. Istukan suurin koko on 13mm. Kahden 2.0 ah akun ansiosta sinulla on aina täyteen ladattu akku saatavilla. Pikalataus onnistuu 65 minuutissa. Ergonominen ja pehmeä käsikahva ”softgrip” vähentää käden väsymystä työskennellessä. Kirkas LED valo valaisee työskentelyalueen – voit huoletta työskennellä pimeässä. Akkukennojen suojausteknologia (ECP) ja elektroninen moottorinsuojus (EMP) takaa pitkän työiän niin poralle kuin akuille. Mikäli pora tai akku on vaarassa ylikuumentua tai -kuormittua suojausteknologia sammuttaa koneen automaattisesti. Näin vältytään työkalun tai akun mahdolliselta vahingoittumiselta. Paketti sisältää 1 kpl GSR 18-2-Li Plus, 2 kpl 2,0 Ah, 18 V Li-ion pika-akkuja, pikalaturi, vyönpidike, pidike ja Bosch L-Boxx kantolaukku. 

Voimakas ja kompakti akkuporakone Bosch GSR 18-2-Li Plus. Pikalataus, ylikuumenissuoja sekä soveltuen raskaaseen työhön. Netin paras hinta, tilaa nyt.

 Täältä löydät kaikki Boschin työkalut ja tarvikkeet. Boschin työkaluvalikoima voidaan jakaa seuraaviin kategorioihin:
  • Blue Bosch (Bosch Professional) – nämä ovat ammattilaisten työkaluja, jotka täyttävät korkeimmat teho-, tarkkuus- ja kestävyysvaatimukset. Useimmat näistä työkaluista toimitetaan älykkäässä ”L-BOXX”-muovikotelokuljetusjärjestelmässä.
  • Green Bosch - työkaluja kotiin, harrastuskäyttöön ja puutarhatöihin. Nämä työkalut erottautuvat niiden korkean laadun, viimeisimmän teknologian, mukavan designin ja hyvän hinnan yhdistelmällään.
  • Bosch-mittavälineet - työkalut ammattilaisille ja harrastelijoille, jotka avustavat tasaisten pintojen saamisessa, etäisyyksien, kulmien ja kaltevuuksien mittaamisessa ja piilossa olevien objektien etsimisessä.
  • Bosch-tarvikkeet – koko tuotesarjassa on yli 8 000 tuotetta (poranterät betonille, metallille, puulle ja muille materiaaleille, taltat, jyrsinterät, leikkausterät, hiontatarvikkeet jne.). Kaikki Bosch-tarvikkeet ovat korkeaa laatua.

Yhtiön historia lyhyesti:

Robert Bosch GmbHperustettiin vuonna 1886 Stuttgartissa, Saksassa.

Yhtiön perustaja on Robert Bosch. Hän oli innovaattori ja teki useita teknologisia löytöjä. Robert Bosch oli myös erittäin aktiivinen sosiaalisella puolella filantrooppina. Hän perusti sairaalan, oli ensimmäinen liikemies, joka otti käyttöön kahdeksan tunnin työvuorot tehtaissaan ja teki paljon muutakin parantaakseen muiden elämää.

Nykyään Bosch-yhtiö on tunnettu maailman suurimpana autonosien valmistajana. On erittäin vaikeaa löytää maailmasta ajoneuvoa, jossa ei olisi vähintään yksi Bosch-osa. Autonosat muodostavat noin 60% yhtiön liiketoiminnasta.

Bosch on tunnettu myös lämmitysratkaisujen, teollisuuskoneiden, kotitalouksien laitteiden ja sähkötyökalujen valmistajana.

Bosch-yhtiö on rekisteröinyt yli 4 000 patenttia. Tämä näyttää hyvin yhtiön intohimoninnovaatiota kohtaan. Erityistä huomiota kiinnitetään nykyään akkuteknologioiden kehittämiseen.