Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Pora/ruuvinväännin Bosch GSR 12V-15; 12 V; 2x1,5 Ah akku + 39 tarviketta


Bosch GSR 10,8 V -mallin korvaaja.

Tuotekoodi 84797
Valmistaja Bosch
Paino 0.95 kg
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 2,700 kg
Ammattikäyttöön soveltuva / Soveltuu kotikäyttöön Ammattikäyttöön soveltuva
Pakkauksen mitat 320x250x120 mm
Työkalumitat 169x178 mm
Moottorityyppi Akkukäyttöinen
Akkutyyppi Li-Ion (Litium-ioniakku)
Akun jännite 12 V
Akun kapasiteetti 1,5 Ah
Akun kapasiteetti ja määrä 2x1,5 Ah
Latausaika 65 min
Tyhjäkäyntikierrosluku 0-350/1300 min-1
Maks. kierrosluku 1300 /min
Vääntömomentti, maks 30 Nm
Vääntöluokkien määrä 20
Istukan halkaisija 1-10 mm
Maks. porausteho puu 19 mm
Maks. porausteho teräs 10 mm
Vaihteiden lukumäärä 2 vaihdetta
Kapasiteetti peruspultti Ø 7 mm
Rotaatio vasen/oikea Kyllä
ECP (Sähkökennojen suojaus) +
Mukana vääntöporanterät x25
Mukana puuporanteriä Ø3-10 mm
Mukana metalliporanterä Ø2-8 mm
Sarja sisältää Lisätarvikkeet
Sisältääkö sarja kantolaukun Kyllä, Kassi
Mukana yksi laturi Kyllä
Tärkeä huomautus Akku saavuttaa täyden kapasiteettinsa 3-4 latauskerran jälkeen
Integroitu LED-valo Kyllä
Suojattu ylikuormitukselta Kyllä

KevytAmmattimainenKompakti.

 • 2-vaihteinen vaihdelaatikko ja 20 erilaista vääntömomenttia mahdollistavat eri kokoisten ja eri halkaisijoilla varustettujen ruuvien tarkan ruuvaamisen. Tämä pora/ruuvinväännin soveltuu hyvin metallin (Ø-10mm) tai puun (Ø-19mm) ruuvaamiseen.
 • Hyvä teho-/painosuhde: maksimivääntömomentti jopa 30 Nm, paino 950 grammaa, minkä ansiosta työskentely on miellyttävää ja helppoa.
 • Tämä pora/ruuvinväännin on varustettu kestävillä litiumioniakuilla. Voit ladata akun milloin vain, koska erityinen suojausteknologia suojaa akkua ylikuormittumiseltaylikuumenemiselta ja syväpurkautumiselta.
 • Akun kapasiteetin (1,5 Ah) ja lyhyen latausajan (60 min) ansiosta voit ruuvata jopa 480 ruuvia yhdellä latauksella.
 • Voimakkaalla puristusvoimalla varustettu 10-mm Auto-Lock-istukka ruuvien ja poranterien poraamiseen.
 • Tämä pora/ruuvinväännin on varustettu sisäänrakennetulla LED-valolla, joka tarjoaa hyvän näkyvyyden akkua säästäen.
 • Mukana seuraavat lisävarusteet: ruuvinvääntimen terät pidikkeen kanssa ja poranterät metallin ja puun poraamiseen. Kaikki siis mitä tarvitset ammattimaiseen työhön.
Valmistaja tarjoaa sinisille Bosch-sähkötyökaluille 1 vuoden takuun. Rekisteröi työkalusi osoitteessa www.bosch-pt.com/warranty 4 viikon sisällä ostettuasi tuotteen ja saat 3 vuoden takuun ilmaiseksi.

Boschin jännitetason muutos jännitteestä 10,8 V jännitteeseen 12 V

Tammikuusta 2017 lähtien kaikki Bosch 10,8 V sarjan sähkötyökalut, akut ja laturit (professional, green line ja puutarha) vaihtuvat jännitteeseen 12 V. Tämä muutos vaikuttaa vain akkujen teknisen datan mittaamisen menetelmään. Akkujen teknisetominaisuudet tai kannat eivät muutu, joten akut uusilla merkinnöillä sopivat vanhan sarjan työkaluihin ja latureihin.

Löydät lisätietoa aiheesta Boschin viralliselta sivulta seuraamalla linkkiä: https://www.bosch-professional.com/fi/fi/palvelut/uutuudet/muuntaminen-10-8-voltista-12-volttiin/

 Täältä löydät kaikki Boschin työkalut ja tarvikkeet. Boschin työkaluvalikoima voidaan jakaa seuraaviin kategorioihin:
 • Blue Bosch (Bosch Professional) – nämä ovat ammattilaisten työkaluja, jotka täyttävät korkeimmat teho-, tarkkuus- ja kestävyysvaatimukset. Useimmat näistä työkaluista toimitetaan älykkäässä ”L-BOXX”-muovikotelokuljetusjärjestelmässä.
 • Green Bosch - työkaluja kotiin, harrastuskäyttöön ja puutarhatöihin. Nämä työkalut erottautuvat niiden korkean laadun, viimeisimmän teknologian, mukavan designin ja hyvän hinnan yhdistelmällään.
 • Bosch-mittavälineet - työkalut ammattilaisille ja harrastelijoille, jotka avustavat tasaisten pintojen saamisessa, etäisyyksien, kulmien ja kaltevuuksien mittaamisessa ja piilossa olevien objektien etsimisessä.
 • Bosch-tarvikkeet – koko tuotesarjassa on yli 8 000 tuotetta (poranterät betonille, metallille, puulle ja muille materiaaleille, taltat, jyrsinterät, leikkausterät, hiontatarvikkeet jne.). Kaikki Bosch-tarvikkeet ovat korkeaa laatua.

Yhtiön historia lyhyesti:

Robert Bosch GmbHperustettiin vuonna 1886 Stuttgartissa, Saksassa.

Yhtiön perustaja on Robert Bosch. Hän oli innovaattori ja teki useita teknologisia löytöjä. Robert Bosch oli myös erittäin aktiivinen sosiaalisella puolella filantrooppina. Hän perusti sairaalan, oli ensimmäinen liikemies, joka otti käyttöön kahdeksan tunnin työvuorot tehtaissaan ja teki paljon muutakin parantaakseen muiden elämää.

Nykyään Bosch-yhtiö on tunnettu maailman suurimpana autonosien valmistajana. On erittäin vaikeaa löytää maailmasta ajoneuvoa, jossa ei olisi vähintään yksi Bosch-osa. Autonosat muodostavat noin 60% yhtiön liiketoiminnasta.

Bosch on tunnettu myös lämmitysratkaisujen, teollisuuskoneiden, kotitalouksien laitteiden ja sähkötyökalujen valmistajana.

Bosch-yhtiö on rekisteröinyt yli 4 000 patenttia. Tämä näyttää hyvin yhtiön intohimoninnovaatiota kohtaan. Erityistä huomiota kiinnitetään nykyään akkuteknologioiden kehittämiseen.