Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Matonpuhdistusaine Karcher RM 519; 1 l

Tuotekoodi80305

15,00 € Verollinen
Kpl:

Tilaamalla tuotteita, saat nämä edut:

 Luotettava kumppani - Katso arvostelut
 Turvallisia ostoksia. 100% rahat takaisin takuu.
 Ilmainen toimitus vähintään 69€ tilauksille, 31kg asti. Lue lisää
 Autamme takuuasioissa ja lisätarvikkeissa

Valmistaja Kärcher
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 1,187 kg
Kapasiteetti 1 litra
Soveltuu puhdistamiseen Lialle, Matoille, Tekstiilille
Varoitukset ja turvallisuussuositukset EUH 210 Käyttöturvallisuustiedote saatavilla pyynnöstä., P102 Säilytettävä lasten ulottumattomissa
Sopii työkaluihin Karcher PUZZI 10/1, Karcher PUZZI 10/2 Adv, Karcher PUZZI 8/1 C, Karcher SE 4001, Karcher SE 4001 Plus, Karcher SE 4002, Karcher SE 5.100

Kärcherin nopeasti kuivuva matonpuhdistusaine RM519

Nopeasti kuivuva matonpuhdistusaine poistaa päivittäin kertyvän lian vaivatta ja takaa, että maton voi ottaa jälleen pian käyttöön. Soveltuu esimerkiksi mattojen, mattokudosten, verhoilujen ja auton verhoilujen puhdistamiseen.  Kuivuu jopa 30 % nopeammin kuin tavanomaiset, suihkutettavat puhdistusaineet.

Lisää 100-200 ml RM519-puhdistusainetta säiliöön ja täytä säiliö 4 l lämpimällä vedellä. Levitä ja imuroi pois yhdellä kertaa. Voimakkaasti pinttyneen lian ollessa kyseessä suihkuta sekoite puhdistettavaan kohtaan ja anna vaikuttaa 5 minuuttia ennen imurointia. Puhdistettua kohtaa ei tarvitse huuhdella vedellä.

Riittoisuus: 1L riittää noin 80 neliömetrin alueen puhdistamiseen

 

Laaja valikoima Kärcher tuotteita. Kärcher on yksi suurimmista ja tunnetuimmista puhdistus- ja siivousvälineiden valmistajista maailmassa. Brändi on tunnettu niin ammattilaisten kuin kotikäyttäjien keskuudessa. Kärcheriltä löydät kaikki välineet puhtaaseen ja tarkkaan lopputulokseen

Löydät valikoimastamme korkeapainepesurit, pölynimurit, höyrypesurit, lattianpuhdistusvälineetuppopumput, sähköpumput, vesiautomaatit sekä laajan valikoiman eri lisätarvikkeita. Valikoimastamme löydät myös puhdistusaineet joka lähtöön.

Suosittelemme teitä käyttämään näppärää filtteröinti toimintoamme löytääkseenne oikean tuotteen. Valikon vasemmasta kulmasta pystytte valitsemaan Kärcher -mallinne ja näin saatte näkyviin kaikki tuotteeseenne sopivat osat. 

 
Kärcher korkeapainepesurit
Tyypillinen puutarhaletku käyttää noin 3500 litraa vettä tunnissa ja tuottaa vain 4 baria painetta, siinä missä Kärscher-korkeapainepesurit käyttävät vain 400 litraa vettä tunnissa mutta tuottavat 100 baria painetta. Näin voit säästää sekä rahaa että vettä!
 
Kärcherin märkä-kuivaimurit
Märkä-kuivaimurit ovat erikoislaatuisia, koska niiden erityinen patruunasuodatin mahdollistaa sekä märkä-, että kuivaimuroinnin ilman suodattimen vaihtoa riippumatta siitä, minkä tyyppinen lika (nestemäinen vai kuiva) on kyseessä.
 
Testit ovat osoittaneet, että Kärcherin höyrypesureilla on mahdollista poistaa jopa 99,999 % tavallisista viruksista, kuten koronavirus tai influenssa (paitsi hepatiitti B) ja 99,99 % kaikista tavallisista kotitalouksien bakteereista kodin tasaisilta pinnoilta.
 
Kärcherin lakaisukoneilla poistat tahrat nopeasti niin jalkakäytäviltä, kaduilta kuin pihoiltakin. Ilman että sinun tarvitsee kumartua!
 
Laaja valikoima lisävarusteita
Voit käyttää Kärcherin puhdistusteknologiaa eri käyttötarkoituksiin –kaikki mitä tarvitset on asianmukaiset lisävarusteet. Kärcher tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita kuten huuhteluputket, korkeapaineletkut, erilaisia suuttimia ja puhdistusaineita. Voit liittää huuhteluputket korkeapainepesureihin poistaaksesi erilaista likaa. Puhdistus sujuu joustavasti, koska putkia on eri pituisina. Kärcherin korkeapainepesurit toimivat vielä tehokkaammin erityisten harjojen ja pesusienten kanssa ja ne voidaan kytkeä kaikenlaisiin puutarhaletkuihin niitä vastaavan adapterin kanssa. Kärcherin biohajoavat puhdistusaineet hajoavat helposti luontoon ja sopivat eri käyttötarkoituksiin: autonpesuun, peilien puhdistamiseen hyönteisistä sekä eri materiaalien kuten puun, muovin tai kivien pesuun. Voit valita yleispuhdistusaineen, jos haluat käyttöösi yhden monitoimituotteen useiden eri tuotteiden sijaan.
 
Kärcherin pumput
Kärcher tarjoaa pumppuja niin puhtaan veden kuin myös likaveden pumppaamista varten.  Kärcherin uusimmat uppopumput on varustettu pintasensorilla, joka reagoi välittömästi joutuessaan kontaktiin veden kanssa ja kytkee pumpun automaattisesti päälle tai pois päältä.
 

Kärcher huolto ja takuu

Ostamalla Kärcherin voitte olla huoletta!

Kaikilla Kärcherin keltaisenlinjan tuotteilla on 24 kuukaden ja Professional -linjalla 12 kuukauden takuu. Kärcherin laajan huolto- ja takuuverkoston ansiosta laiteviat korjataan nopeasti ja ammattitaitoisesti. Jos Kärcher tuotteessanne on vika, olemalla meihin yhteydessä voimme järjestää teille huollon. 

 
Yhtiön historiaa
Alfred Kärcher perusti yrityksensä vuonna 1935, mutta läpimurto tapahtui vasta 1950-luvulla, kun yhtiö toi markkinoille ensimmäisen Euroopassa suunnitellun ja valmistetun kuumavesipesurin. Vähitellen yhtiö alkoi laajentaa puhdistuslaitteiden valikoimaansa ja nykyisin Kärcherin tuotteita myydään 60:ssä maassa. Vuonna 2003 Kärcher lanseerasi markkinoille ensimmäisen täysin automaattisen imurirobotin.