Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Hiova katkaisulaikka Bosch A60 W BF 41; 125x1 mm

Tuotekoodi63775

2,60 € Verollinen
Kpl:

Tilaamalla tuotteita, saat nämä edut:

 Luotettava kumppani - Katso arvostelut
 Turvallisia ostoksia. 100% rahat takaisin takuu.
 Ilmainen toimitus vähintään 69€ tilauksille, 31kg asti. Lue lisää
 Autamme takuuasioissa ja lisätarvikkeissa

Valmistaja Bosch
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 0,03 kg
Halkaisija 125 mm
Reiän halkaisija 22,23 mm
Levyn paksuus 1,0 mm
Laikan muoto Suora
Maks. työnopeus 80 m/s
Määrä pakkauksessa 1 kpl.
Sopii käytettäväksi Kulmahiomakone
Sopii leikkaamiseen Ei-rautametallit (alumiini, kupari, lyijy, messinki jne.), Korkealuokkaiselle rakennusteräkselle, Nikkelisekoitteille, Ruostumattomalle ja haponkestävälle teräkselle, Ruostumattomalle teräsprofiilille ja putkille, Teräksen

Boschin katkaisulaikka moneen eri käyttötarkoitukseen. Tämä halkaisijaltaan 125 mm:nen ja 1 mm:n paksuinen laikka leikkaa niin terästä, kuparia, messinkiä, alumiinia kuin pronssiakin – katso tarkemmat yksityiskohdat sivusta. Sopiva laikka niin suorahiomakoneelle kuin kulmahiomakoneellekin, paino vain 40 grammaa ja maksimi työnopeus kiitettävä 80 m/s.

 Täältä löydät kaikki Boschin työkalut ja tarvikkeet. Boschin työkaluvalikoima voidaan jakaa seuraaviin kategorioihin:
  • Blue Bosch (Bosch Professional) – nämä ovat ammattilaisten työkaluja, jotka täyttävät korkeimmat teho-, tarkkuus- ja kestävyysvaatimukset. Useimmat näistä työkaluista toimitetaan älykkäässä ”L-BOXX”-muovikotelokuljetusjärjestelmässä.
  • Green Bosch - työkaluja kotiin, harrastuskäyttöön ja puutarhatöihin. Nämä työkalut erottautuvat niiden korkean laadun, viimeisimmän teknologian, mukavan designin ja hyvän hinnan yhdistelmällään.
  • Bosch-mittavälineet - työkalut ammattilaisille ja harrastelijoille, jotka avustavat tasaisten pintojen saamisessa, etäisyyksien, kulmien ja kaltevuuksien mittaamisessa ja piilossa olevien objektien etsimisessä.
  • Bosch-tarvikkeet – koko tuotesarjassa on yli 8 000 tuotetta (poranterät betonille, metallille, puulle ja muille materiaaleille, taltat, jyrsinterät, leikkausterät, hiontatarvikkeet jne.). Kaikki Bosch-tarvikkeet ovat korkeaa laatua.

Yhtiön historia lyhyesti:

Robert Bosch GmbHperustettiin vuonna 1886 Stuttgartissa, Saksassa.

Yhtiön perustaja on Robert Bosch. Hän oli innovaattori ja teki useita teknologisia löytöjä. Robert Bosch oli myös erittäin aktiivinen sosiaalisella puolella filantrooppina. Hän perusti sairaalan, oli ensimmäinen liikemies, joka otti käyttöön kahdeksan tunnin työvuorot tehtaissaan ja teki paljon muutakin parantaakseen muiden elämää.

Nykyään Bosch-yhtiö on tunnettu maailman suurimpana autonosien valmistajana. On erittäin vaikeaa löytää maailmasta ajoneuvoa, jossa ei olisi vähintään yksi Bosch-osa. Autonosat muodostavat noin 60% yhtiön liiketoiminnasta.

Bosch on tunnettu myös lämmitysratkaisujen, teollisuuskoneiden, kotitalouksien laitteiden ja sähkötyökalujen valmistajana.

Bosch-yhtiö on rekisteröinyt yli 4 000 patenttia. Tämä näyttää hyvin yhtiön intohimoninnovaatiota kohtaan. Erityistä huomiota kiinnitetään nykyään akkuteknologioiden kehittämiseen.