Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Teng Tools – käsityökaluja ammattilaisille

Teng Tools – käsityökaluja ammattilaisille

Tämä ruotsalainen merkki tarjoaa erittäin laajan valikoiman ammattilaiskäytön käsityökaluja mekaanikoille ja käsityöntekijöille, jotka työskentelevät teollisuuden eri sektoreissa, autokorjaamoissa, rakennustyömailla ja muissa paikoissa.

Tengtoolsilla on hyvä maine ympärimaailmaa suurien teollisuusyritysten, autovalmistajien, kuuluisten kisatiimien ja omissa autotalleissaantyöskentelevienharrastelijoiden joukossa.

Tengtools uskoo järjestykseen ja selkeyteen työpaikalla. Jos haluat olla tehokas työssäsi, täytyy kaiken olla paikoillaan. Vain tekemällä näin löydät tarvitsemasi työkalun nopeasti ja voit tehdä työsi nopeasti. Jotkut ajattelevat, että täydellinen järjestys ei ole tarpeen työpaikalla, mutta Tengtools uskoo sen olevan välttämätöntä! Joten – liity Tengtoolsin joukkoon ja ole järjestelmällinen!

Tengtools tarjoaa yli 3000 tuotetta, jotka kattavat käsityökalut ja säilytysratkaisut, jotka voivat olla avuksi yrityksille ja käsityöntekijöille optimoidakseen työnteon. Tuotevalikoimasta löydät:

-          erilaisia hyllyjä, kärryjä, työkalupakkeja ja työkalulaatikoita;

-          laajanvalikoiman työkalusarjoja;

-          erillisiä työkaluja, jotka ovat osa eri työkalusarjoja.

Aluksi – hanki työkalusarja ja aloita työsi.

Myöhemmin – korvaa erillinen rikkinäinen/kadonnut työkalu tai laajenna käsityökalu valikoimaasi.

Yhteistyö Tengtoolsin kanssa on kuin loputon tarina, koska voit löytää paljon uutta ja erittäin hyödyllisiä työkaluja erittäin laajasta Tengtoolsin tuotevalikoimasta.