Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Putkien tiivistämis työkalu Rems S 1/2 - 3/4 - 1”

Tuotekoodi105893

421,80 € Verollinen
Kpl:

Tilaamalla tuotteita, saat nämä edut:

 Luotettava kumppani - Katso arvostelut
 Turvallisia ostoksia. 100% rahat takaisin takuu.
 Ilmainen toimitus vähintään 69€ tilauksille, 31kg asti. Lue lisää
 Yrityksille 30.päivän kuluton lasku. Lue lisää.
 Autamme takuuasioissa ja lisätarvikkeissa

Valmistaja Rems

"REMS" on erikoistunut putkityökalujen tuotantoon. Pääkäyttäjiä ovat putkimiehet ja lämmitysjärjestelmien asentajat. "REMS" in tuotevalikoima sisältää runsaasti käsityökaluja, sähkö- ja hydraulityökaluja, jotka ovat erityisesti putkien työstöön. Täältä löydät yksinkertaiset pihdit ja erikoistarvikkeet putkilinjojen tarkastamiseen.

"REMS" GmbH perustettiin vuonna 1909 in Waiblingenenissa Saksassa lähellä Stuttgartia. Tämä on kuuluisa Saksassa korkean teknologian teollisuusalueena.

"REMS"-työkalut ovat uskomatonta laatua ja viimeisintä teknologiaa, joten tämä merkki on hyvin tunnettu, ja sitä käytetään maailmanlaajuisesti. Tämä yritys on nykyaikaisten putkityökalujen tuotannon kärkeä, ja heillä on useita patentteja.

Koska suurin osa tuotteista on omistettu metallintyöstöön, "REMS"-työkalujen osien kovuus (kuten putkien kierteet tai leikkuuosat) on erittäin tärkeä osa-alue. REMS on hionut oman teräksen kovennustekniikan ja kiinnittää siihen erityistä huomiota, joten REMS-työkalut erottuvat niiden tehokkuudella ja kestävyydellä.