Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Poravasara Makita HR2470; 2,7 J; SDS plius

Tuotekoodi26302


Tarjoamme nyt Makita työkaluihin oston yhteydessä mahdollisuuden pidentää takuu normaalista kahdesta (2) vuodesta kolmeen (3) vuoteen yhdellä eurolla. Asiakkaan ei tarvitse rekisteröidä konetta. Jatkotakuun myöntää Verkter Suomi Oy.

-Jatkotakuu on ostettavissa vain niihin Makita tuotteisiin joiden yhteydessä takuuta tarjotaan
-Jatkotakuu koskee vain Verkter Suomi Oy:ltä ostettuja koneita
-Jatkotakuun voi ostaa ainoastaan koneen oston yhteydessä
-Jatkotakuu ei koske tarvikkeita, akkuja, latauslaitteita, valaisimia, lämpötakkeja, polttomoottorituotteita, paineilmanaulaimia, kompressoreita, eikä teollisuuden tarkkuusruuvinvääntimiä.

Ehtoihin sovelletaan lisäksi Makitan yleisiä takuuehtoja

Valmistaja Makita
Paino 2.6 kg
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 5,2 kg
Työkalumitat 370 mm
Ammattikäyttöön soveltuva / Soveltuu kotikäyttöön Ammattikäyttöön soveltuva
Moottorityyppi Sähkövirta
Terän ja kannan tyyppi SDS-plus
Tyhjäkäyntikierrosluku 0-1100 min-1
Maks. kierrosluku 1100 /min
Iskua/min 0-4500 min-1
Iskuenergia 2.7 J
Ottoteho 780 W
Porauksen enimmäissyvyys sementissä/istukan halkaisija 24 mm
Maks. porausteho puu 32 mm
Maks. porausteho teräs 13 mm
Johdon pituus 4 m
Piikkausvasaran käyttötarkoitus Iskuporaukseen (kivi, tiili, betoni...)Poraus iskulla (kivi, tiili, betoni…), Piikkaustoiminto (tarvitsee taltan)Isku ilman pyörimistä (taltoilla työskenneltäessä), Poraukseen (puu, metalli, muovi..)Poraus (puu, metalli, muovi…)
Sarja sisältää Syvyysstoppari
Sisältääkö sarja kantolaukun Kyllä
Jännite 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC
Tärkeä huomautus Suosittelemme hankkimaan voiteluaineen istukalle

Kestävä ja pitkäikäinen poravasara

Kestävä poravasara SDS-Plus terille 730W moottorilla. 3 toimintoa: poraus iskulla, ilman iskua ja piikkaustoiminto. Porausteho betoniin 24mm.

Sama kierrosluku sekä vääntövoima molempiin suuntiin suunnanvaihtokytkimellä. Ergonomisesti muotoiltu kahvarakenne kumpipinnoitteella takaa varman otteen ja turvallisen työskentelyn. Tärinävaimennettu apukahva. LED valo valaisee työkohteen

 • Ottoteho 780 W
 • Kierrosluku0-1.100 min-1
 • Iskuluku0-4500 min-1
 • Iskuvoima (EPTA 5/2009)2,4 J
 • Kapasiteetti betoni 24 mm
 • Kapasiteetti teräs 13 mm
 • Kapasiteetti puu 32 mm
 • Betonin optimaalinen poraushalkaisija 8 - 18 mm
 • Yhteensopiva SDS-PLUS poranterien kanssa 
 • Äänenpainetaso (LpA) 90 dB(A)
 • Tärinäarvo: poraus 4,5 m/s²
 • Tärinän toleranssi (K-tekijä) 1,5 m/s²
 • Tärinäarvo: poraus iskulla 15,5 m/s²
 • Tärinäarvo: piikkaus 12,5 m/s²
 • Ääniteho (Lwa) 101 dB(A)
 • Melun toleranssi (K-tekijä)3 dB(A)
 • Mitat (PxLxK): 394 x 84 x 214 mm
 • Paino ilman johtoa 3,0 kg
 • Liitosjohto 2,5 m

Makita on ammattikäyttöön tarkoitettujen keski- ja korkealuokkaisten sähkötyökalujen sekä langattomien työkalujen valmistaja. Tämä japanilainen yritys perustettiin vuonna 1915 ja nykyään sen tuotevalikoima on laajentunut sisältäen jo 2000 erilaista työkalua (mukaan lukien asianmukaiset lisävarusteet).

Makitan erityisominaisuus on se, että monet sen työkaluista myydään halvemmalla hinnalla ilman akkuja ja latureita. Ilman akkua ja latureita myytävät työkalut merkitään kirjaimella "Z". Makitan valmistamia samalla jännitteellä toimivia akkuja voi siis käyttää saman valmistajan eri työkalujen kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit säästää rahaa omistaessasi useita eri työkaluja, mutta vähemmän akkuja. Tämä on erittäin miellyttävää niiden kannalta, jotka eivät aio käyttää eri työkaluja samaan aikaan.

Muita Makitan tuotteille ominaisia piirteitä ovat työkalujen langattomuus, vähäinen tärinä ja harjattomat moottorit, jotka tekevät työkaluista kestäviä ja tehokkaita. Vaikka Makitan työkalut eivät ole halpoja, ne erottuvat muista optimaalisen hinta-laatusuhteen ansiosta.  

Makita-aakkoset - hyödyllistä tieto Makitan ostajille. Mitä tarkoittavat eri mallien nimissä olevat kirjaimet?
3 = 3 akkua.
D = Akku 2,6Ah Li-Ion.
E = 2 akkua.
F = Akku 3,0Ah Li-Ion.
H = Akku 1,3Ah Li-Ion.
J = Makpac.
= Laser.
M = Akku 4,0Ah Li-Ion.
R = Laturi DC18RA tai DC18RC, latausaika 15/22 min (1,3Ah/3,0Ah).
S = Akku 1.0 Ah Li-Ion.
T = Pikaisesti vaihdettava poran istukka.
V = DX02-pölynpoistosysteemi.
Y = Akku 1,5Ah Li-Ion.
Z = Ei akkua, ei laturia!
 
Suosittelemme:
Tuotteiden etuja
Sähkötyökaluja käytettäessä on tärkeää arvioida tärinän vaikutus terveyteen. 1900-luvulla huomattiin, että esimerkiksi poravasaran toistuva käyttö aiheuttaa verenkierron ongelmia käsiin ja sormiin. Makita panosti tuotekehitykseen tarkoituksenaan kehittää tärinää vähentäviä sähkötyökaluja (tätä tarkoitusta varten Makita kehitti AVT-teknologian).

Makita erottuu muista langattomilla työkaluillaan. Makita on kehittänyt kokonaisen akunlatausjärjestelmän Li-ion –akkuja varten. Näillä akuilla on digitaalinen yhteys laturiin, mikä tarkoittaa optimaalista latausta. Makitan laturi on suunniteltu niin, että se pystyy tunnistamaan aloitustason ja valitsemaan sopivan latausajan. Tämä japanilainen valmistaja on luonut uutta teknologiaa edustava akkuja, jotka erottuvat kilpailijoista latausajalla – niiden lataaminen kestää vain 22 minuuttia. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää akkuja vuorotellen, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaasi yhden akun lataamiseen.

Makitaa verrataan Boschin sinisten työkalujen sarjaan. Vaikka Boschilla on laajempi valikoima, Makita ei pyri kilpailemaan mallien määrällä, vaan monikäyttöisyydellä. Tarkoituksena on, että yhtä työkalua voi käyttää usealla eri tavalla. Makita on erityisen vahva seuraavissa tuotekategorioissa:

Yrityksestä
Makita pyrkii kohti uusia innovaatioita. Se oli maailman ensimmäinen yritys, joka valmisti langattoman porakoneen (1969). Se myös valmisti ensimmäisen NiCd-akuilla toimivan porakoneen vuonna 1978. Vuonna 1981 Makita valmisti ensimmäisen paineilmanaulaimen. Kuusikymmentäluvulla -jolloin markkinat hämmästelivät uutuuksia nimeltään harjattomat moottorit, Makita oli ensimmäinen yhtiö, joka sovelsi tätä teknologiaa sähkötyökaluihin. Harjattomat sähkötyökalut toimivat tehokkaammin kuin harjalla varustetut mallit, koska energiaa kohdistuu enemmän varsinaiseen työsuoritukseen, jonka ansiosta ne ovat kestävämpiä.

Makitan pääkonttori sijaitsee Japanin keskiosassa, mutta tämä ei tarkoita, että kaikki sähkötyökalut valmistetaan siellä –Makitalla on tehtaita USA:ssa, Kiinassa, Englannissa, Romaniassa ja Brasiliassa. Näin laajan ketjun ansiosta on mahdollista asettaa ja ylläpitää korkeita laatustandardeja.

Maktec on Makitan toinen tuotemerkki, joka lanseerattiin 2002. Tämä tuotemerkki luotiin erityisesti Aasian markkinoita varten. Maktec-työkalujen laatu on sama kuin Makitalla, tosin Maktec on edullisempi merkki.