Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Monitoimiharja Gardena Combisystem 3in1 3608-20

Tuotekoodi107023

34,00 € Verollinen
29,85 €33,17 €
Kpl
Kuulosuojaimet melun vähentämiseen Honeywell VeriShield VS110; 27 dB; 1 kpl.
Kuulosuojaimet melun vähentämiseen Honeywell VeriShield VS110; 27 dB; 1 kpl.
Kpl:

Tilaamalla tuotteita, saat nämä edut:

 Luotettava kumppani - Katso arvostelut
 Turvallisia ostoksia. 100% rahat takaisin takuu.
 Ilmainen toimitus vähintään 69€ tilauksille, 31kg asti. Lue lisää
 Autamme takuuasioissa ja lisätarvikkeissa

Valmistaja Gardena
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 0.24 kg
Moottorityyppi Manuaalinen
Varsi ei sisälly Kyllä

GARDENA on vuonna 1961 perustettu yritys, joka on kasvanut pienestä kauppaliikkeestä maailmanlaajuisesti tunnetuksi puutarhatuotteiden- ja välineiden valmistajaksi. Se on tällä hetkellä Euroopan ykkösmerkki laadukkaiden, pääasiassa yksityishenkilöille suunnattujen puutarhatuotteiden sektorilla ja sen tuotteita myydään yli 80:ssä maassa ympäri maailmaa. Garderan suuren suosion takana ovat paitsi laadukkaat ja älykkäät tuotteet ja laaja tuotevalikoima, myös uudet innovaatiot: 70-luvulta lähtien merkki on tuonut markkinoille kaksi eri Gardena-järjestelmää, akkukäyttöisiä tuotteita sekä erilaisia sadetinjärjestelmiä.

Vuodesta 2007 lähtien Gardena on kuulunut osaksi Husqvarna-konsernia. Kuten muutkin konsernin yritykset, myös Gardena pitää osaltaan huolta yhteiskuntavastuusta ottamalla huomioon ympäristönäkökohdat tuotantoprosesseissa ja panostamalla tuotantolaitosten ympäristömenettelyihin.

Suosittelemme:

Verkter myy GARDENA-ruohonleikkureita (sekä akku- että sähkökäyttöisiä), Gardena-lehtipuhaltimia, Gardena-pensasleikkureita, Gardena-puhaltimia, Gardena-kelaleikkureita ja Gardena-viimeistelyleikkureita. Verkterillä on valikoimassaan myös GARDENA-ruohonkerääjä ja GARDENA-ketjusaha. Joidenkin GARDENAN tuoteryhmien kohdalla sopivan tuotteen etsimisessä on apuna tuotesuodatin, joka rajaa tuotehakua haluttujen ominaisuuksien mukaan.