Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Puutarhasaha Gardena Combisystem, 30 cm

Tuotekoodi220418

43,60 € Verollinen
Kpl:

Tilaamalla tuotteita, saat nämä edut:

 Luotettava kumppani - Katso arvostelut
 Turvallisia ostoksia. 100% rahat takaisin takuu.
 Ilmainen toimitus vähintään 99€ tilauksille, 31kg asti. Lue lisää
 Autamme takuuasioissa ja lisätarvikkeissa

Valmistaja Gardena
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 0.37 kg

GARDENA on vuonna 1961 perustettu yritys, joka on kasvanut pienestä kauppaliikkeestä maailmanlaajuisesti tunnetuksi puutarhatuotteiden- ja välineiden valmistajaksi. Se on tällä hetkellä Euroopan ykkösmerkki laadukkaiden, pääasiassa yksityishenkilöille suunnattujen puutarhatuotteiden sektorilla ja sen tuotteita myydään yli 80:ssä maassa ympäri maailmaa. Garderan suuren suosion takana ovat paitsi laadukkaat ja älykkäät tuotteet ja laaja tuotevalikoima, myös uudet innovaatiot: 70-luvulta lähtien merkki on tuonut markkinoille kaksi eri Gardena-järjestelmää, akkukäyttöisiä tuotteita sekä erilaisia sadetinjärjestelmiä.

Vuodesta 2007 lähtien Gardena on kuulunut osaksi Husqvarna-konsernia. Kuten muutkin konsernin yritykset, myös Gardena pitää osaltaan huolta yhteiskuntavastuusta ottamalla huomioon ympäristönäkökohdat tuotantoprosesseissa ja panostamalla tuotantolaitosten ympäristömenettelyihin.

Suosittelemme:

Verkter myy GARDENA-ruohonleikkureita (sekä akku- että sähkökäyttöisiä), Gardena-lehtipuhaltimia, Gardena-pensasleikkureita, Gardena-puhaltimia, Gardena-kelaleikkureita ja Gardena-viimeistelyleikkureita. Verkterillä on valikoimassaan myös GARDENA-ruohonkerääjä ja GARDENA-ketjusaha. Joidenkin GARDENAN tuoteryhmien kohdalla sopivan tuotteen etsimisessä on apuna tuotesuodatin, joka rajaa tuotehakua haluttujen ominaisuuksien mukaan.