Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat
Väri
Hinta
 1. 1 € - 222
Valmistaja
 1. Fischer (2)
 2. Show more
Sopii liimaukseen
 1. Paperin (11)
 2. Lasille (24)
 3. Korkin (4)
 4. Nahalle (30)
 5. Pakkausmateriaalien (2)
 6. Johtojen (1)
 7. Huokoisten materiaalien (12)
 8. Melamiini levyjen (5)
 9. - (7)
 10. Show more
Halkaisija
Pituus
Liimauslämpötila

Liimat

Liimapistooli on ihanteellinen paitsi pienten kodin tarvikkeiden liimaamiseen, myös rakkaiden yllättämiseen aidoilla käsityö- ja tee-se-itse-tarvikkeilla. 

 
Liimapistoolit soveltuvat ammattitöihin sekä harrastetöihin kuten ompeluun tai kuvien ja lasin koristeluun väriliimoilla. Osa pistooleista soveltuu hyvin myös muuhun koristeluun: kohokuvilla koristeltujen ja kiiltäväpintaisten postikorttien maalaamiseen, joulukoristeiden koristeluun, joululahjojen ja tötterökruunujen tekoon jne.
Korkeissa lämpötiloissa liimapistooli soveltuu kevyeen kodin kunnostamiseen: keramiikan, puun, muovin ja lasin liimaamiseen.
 
Ergonominen muotoilu
 
Liimapistoolit ovat t-muotoisen kahvansa ansiosta miellyttävä ja helppo käyttää. Useimmat mallit sisältävät sisään taitettavan jalustan, jonka avulla pistoolin voi sijoittaa paikalleen turvallisesti ja tukevasti.
 
Työn hallinta ja työturvallisuus
 
Liimapistoolin kädensijan painamiseen tarvitaan vain vähän voimaan, joten pitkät työtunnit eivät rasita käsiäsi. Työkalu ei hallitse työntekoasi, vaan sinä hallitset työkaluasi. Liimapistoolissa on valumisen esto, joka varmistaa, että liimaa ei valu ympäriinsä.
 
Työkalu on kätevä sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille
 
Liimapistoolit soveltuvat yhtä hyvin niin kokeneille liimapistoolien käyttäjille kuin aloittelijoillekin.
 
 
Tutustu  liimapistooleihimme ja vertaile niitä keskenään täällä.