Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Pinsetit Knipex 924701; 148 mm

Tuotekoodi270106

32,44 € Verollinen
Kpl:

Tilaamalla tuotteita, saat nämä edut:

 Luotettava kumppani - Katso arvostelut
 Turvallisia ostoksia. 100% rahat takaisin takuu.
 Ilmainen toimitus vähintään 99€ tilauksille, 31kg asti. Lue lisää
 Autamme takuuasioissa ja lisätarvikkeissa

Valmistaja Knipex
Paino 0.043 kg
Leveys 35 mm
Pituus 142 mm
Aukkojen lukumäärä Ilman reikiä
Tarttuva pinta Pyälletty
Sopii käytettäväksi Sisällä, Ulkona

”Knipex” on saksalainen yhtiö, joka keskittyy vain yhden tuotelinjan tuottamiseen, ja se on pihdit. Tämän takia Knipex-pihdit ovat tunnettuja maailmanlaajuisesti korkean laadun ja korkean suorituskyvyn tuotteistaan, joilla on paljon etuja. Knipexillä on laaja valikoima kaikenlaisia pihtejä, joten voit helposti löytää tarvitsemasi pihdit.

”Knipex Alligator” -pihditsiirtoleukapihdit itsestään lukittuvilla leuoilla, jotka helpottavat työskennellessä putkien ja muttereiden kanssa.

”Knipex Cobra” – nämä korkean teknologian siirtoleukapihdit nopealla pieniportaisella leuansäädöllä, joka voidaansuorittaa vain napin painalluksella, ovat maailmanlaajuisesti kaikkein kuuluisimmatKnipex-tuotteet. Tämä työkalu on erittäin suosittu eri alojen ammattilaisten keskuudessa.

“Knipex Cobolt” kompakteissa pulttileikkureissa on älykäs vääntömekanismi, joka nostaa käsin suoritettavan leikkuun leikkuuvoiman jopa 20 kertaiseksi.

“Knipex Pliers Wrench” – on pihtien ja jakoavaimen yhdistelmä. Tällä työkalulla on rinnakkain sujuvasti liikkuvat leuat, jotka voivat pitää hellästi ja vääntää erilaisia sileitä pintoja.

<!--[if gte mso 9]> <w:LsdException Locked="false" Priority="34" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="List Paragra