Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Lokero lokerikkoon Tanos 80101007

Tuotekoodi233908


TANOS-tuotteet ja tarvikkeet ovat täysin yhteensopivia FESTOOL-tuotteiden kanssa. TANOS on FESTOOLin omistama yhtiö.

Valmistaja Tanos
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 0.09 kg
Sopii työkaluihin Tanos SYSTAINER T-Loc 1, Tanos SYSTAINER T-Loc 2, Tanos SYSTAINER T-Loc 3, Tanos SYSTAINER T-Loc 4, Tanos SYSTAINER T-Loc 5

”TANOS GmbH“-yritys perustettiin Illertissenissä (Saksa)vuonna 1993. Se on osa ”TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG“-yhtiötä, joka on erittäin tunnettu ”Festool“-merkin työkalujen valmistajana.

Pääyritys keskittyy myyntiin ja Systainer®-tuotteiden kehittämiseen, jotka ovat erityisesti säilytystä, pakkaamista, kuljettamista ja työvälineiden ja materiaalien organisointia varten.

Systainer®-kotelojärjestelmä on patentoitu. Se on ainutlaatuinen, koska eriosuudet voidaan liittää kiinni toisiinsa. Tämä auttaa merkittävästi työkalujen ja tarvikkeiden järjestelemisessä, joten se on erittäin suosittu ammattilaisten ja teollisuusasiakkaiden joukossa. Se ei ole pelkästäänkotelo – se on kokonainen järjestelmä tarjoten asiakkaille erilaisia koteloita, insertteja ja tarvikkeita. ”TANOS“-tuotevalikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi työkalujen järjestämiseen ja pitääksesi kaiken paikoillaan.

Vaikka yrityksen historia alkoi vasta vuonna 1993, on jo myyty25 miljoonaa koteloa. Tämä havainnollistaa tilanteen täydellisesti – yritys on menossa oikeaan suuntaan ja tulee kasvamaan vieläkin enemmän!

”TANOS“-tuotevalikoimallaon monia asiakkaita kaikkialla maailmaa. Heidän joukossa on maailmanlaajuisesti tunnettuja työkaluvalmistajia, kuten:

Muutamia tärkeitä systainer®-ominaisuuksia lyhyesti:

  • On mahdollista tilata kotelon osa (kahva, lukko jne.) erikseen, joten jos jokin osa menee rikki, ei tarvitse ostaa täysin uutta koteloa.
  • Voit helposti avata minkä tahansa kasatuista koteloista vain yhdellä kädellä. Sinun ei tarvitse siirtää päällä olevia koteloita muualle.

 

  • On mahdollista liittää vanhemman tyypin ”Classic“-ja ”T-Loc“-lukot toisiinsa.

 

  • On monenlaisia systainer-koteloita, joita voidaan käyttää sekalaisesti yhdessä: MINI Systainer, Systainer, MIDI Systainer ja MAXI Systainer. MINI Systainer sopii täydellisesti Systainer-kotelon kanssa. MIDI Systainer voidaan käyttää yhdessä Systainer-koteloiden kanssa. MAXI Systainer voidaan myös yhdistää Systainer-koteloiden kanssa.