Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Poravasara Hitachi DH28PCY; 3,4 J; SDS-plus

Tuotekoodi151271


Valmistaja Hitachi
Paino 2.9 kg
Työkalumitat 367 mm
Moottorityyppi Sähkövirta
Työkalunpidin SDS-plus
Tyhjäkäyntikierrosluku 0-1100 min-1
Maks. kierrosluku 1100 /min
Iskua/min 0-4300 min-1
Iskuenergia 3.4 J
Ottoteho 850 W
Porauksen enimmäissyvyys sementissä/istukan halkaisija 28 mm
Maks. porausteho puu 32 mm
Maks. porausteho teräs 13 mm
Maks. halkaisija betonin vasarointiin 50
Sarja sisältää Syvyysstoppari, Muovikahva
Sisältääkö sarja kantolaukun Kyllä
Jännite 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC
Hitachi on loistavan markkina-asemansa vakiinnuttanut japanilainen yritys, joka on erikoistunut ammattilaisille ja kotikäyttäjille tarkoitettujen sähkötyökalujen valmistukseen. Hitachi aloitti toimintansa vuonna 1982. Siitä lähtien yrityksen visio on ollut edistää yhteiskunnan kehitystä uudenaikaisilla ja itse kehitetyillä tekniikoilla ja tuotteilla.

Hitachi on ollut jo vuosikymmeniä energiatehokkaiden teknologioiden johtava kehittäjä. Yrityksen tavoite on säästää resursseja, vähentää ympäristövaikutuksia ja maksimoida uusiokäyttö ja kierrätys. Näiden ominaisuuksien lisäksi Hitachi-tuotteiden suosio pohjautuu korkeaan laatuun ja valikoiman laajuuteen.

Hitachi-valikoimaamme kuuluu seuraavia tuotteita: pikkausvasaroita, kulmahiomakoneita, sähkötyökoneita ja niiden lisätarvikkeita, sähkösahoja, ketjusahoja ja teräketjuja, hiomakoneita ja kiillotuskoneita, katkaisulaikoja ja himalaikojaporanteriä, talttoja, jyrsimiä ja kärkiä, betonimyllyjä, sekoittimia ja betonisahoja sekä puutarhatyökalujen tarvikkeit

Suosittelemme:

Hitachin tuotevalikoimaan kuuluu seuraavia tuotteita: akkuporakoneet, poravasarat, iskuporakoneet, sähkösahat, leikkurit, sähköhöylät, kulmahiomakoneet ja muut sähkötyökalut.

Näillä tuotteilla on 24 kuukauden takuu. Viralliset huoltopisteet löydät napsauttamalla "Huollon yhteystiedot". 

“Hitachi”-brändin nimi on vaihtumassa nimeen “HiKOKI”. Löydät lisätietoja tuotteen kuvauksesta.

”Hitachi-KOKI” vaihtaa nimensä 1.10.2018 nimeen ”HiKOKI”. Tämän muutoksen myötä myös tuotteiden nimet vaihtuvat, mutta tuotteet, mallinumerot ja viivakoodit pysyvät samoina. Nimen vaihtojakson aikana on mahdollista löytää sama tuote yhdellä viivakoodilla mutta kahdella eri nimellä: ”Hitachi” tai ”HiKOKI”.

Ole meihin yhteydessä tarkistaaksesi tuotteen nimen ennen tilaamista, jos haluat tietyn nimen tuotteellesi.