Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Pora/ruuvinväännin Milwaukee M12 BD-0; 12 V (ilman akkua ja laturia)

Tuotekoodi111575


Valmistaja Milwaukee
Paino 0.8 kg
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 1,1 kg
Ammattikäyttöön soveltuva / Soveltuu kotikäyttöön Ammattikäyttöön soveltuva
Moottorityyppi Akkukäyttöinen
Sisältääkö akku Ei
Akkutyyppi Li-Ion (Litium-ioniakku)
Akun jännite 12 V
Tyhjäkäyntikierrosluku 0 - 400/0 - 1500 min-1
Maks. kierrosluku 1500 /min
Vääntömomentti, maks 30 Nm
Maks. porausteho puu 22 mm
Maks. porausteho teräs 10 mm
Vaihteiden lukumäärä 2 vaihdetta
Muurauksen poraamiseen (iskutoiminto) Kyllä
Sisältääkö sarja kantolaukun Toimitetaan pahvipakkauksessa
Integroitu LED-valo Kyllä
Suojattu ylikuormitukselta Kyllä
Varaustilan ilmaisin Kyllä

Milwaukee on sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen valmistaja, joka on markkinajohtaja kansainvälisillä sähkötyökalumarkkinoilla.
Yhtiön perustamisvuodesta 1924 lähtien Milwaukee on tarjonnut innovatiivisia, kestäviä ja poikkeuksellisen tehokkaita työkaluja ammattilaisille. Jatkuva tuotekehitys ja mukautuminen asiakastarpeisiin ovat mahdollistaneet valmistajan markkinajohtajan aseman litiumioni työkaluissa ja akuissa. M12™, M18™ ja M28™ -järjestelmät ovat tunnettuja kuluttajien keskuudessa. Milwaukee tarjoaa asiakkailleen myös aikaa säästäviä tarvikkeita ja innovatiivisia käsityökaluja. Milwaukeenpäätavoite on tarjota tasaisella tahdilla asiakkailleen moderneja ratkaisuja ja innovaatioita, jotka ovat kehitetty lukuisia käyttöjä varten ja samalla tarjota korkea tuottavuus ja verraton kestävyys.
Milwaukee kiinnittää erityistä huomiota yhteistyöhön ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa tarjotakseen asiakkailleen parhainta laatua. Valmistaja jatkuvasti seuraa muuttuvia vaatimuksia työpaikoilla ja etsii parhaimmat ratkaisut, jotka mahdollistavat asiakkaiden nopeamman ja fiksumman työskentelyn. Milwaukee tietää kokemuksensa perusteella, että pienikin yksityiskohta on tärkeä ammattilaisille. Tämän kaltainen erityinen keskittyminen käyttäjää kohtaan ei pelkästään auta ratkaisemaan suuria haasteita aidossa työympäristössä vaan mahdollistaa myös kaikkien tuoteperheiden jatkuvan kehityksen.