Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Ilmaushara Fiskars QuikFit

Tuotekoodi62916


Valmistaja Fiskars
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 1 kg
Piikkien lukumäärä 21
Haravapiikit karkaistua terästä Kyllä
Leveys 365 mm
Metalli Kyllä
Sammaleen ja ylikasvaneen ruohon poistoon Kyllä

Fiskars ilmaushara (yksi kaari).

  • Tämän monikäyttöisen työkalun karkaistusta hiiliteräksestä tehty pää tekee työskentelystä kevyttä ja varmistaa, että nurmikkosi kukoistaa vapaana lehdistä/oljista, jotka tukahduttavat kasvun.
  • Paino 961 g.
  • Pituus 270 mm.
  • Leveys 365 mm.  

Fiskarsilta löytyy kuluttajatuotteita niin oksien ja puiden leikkaamiseen, maanmuokkaamiseen, nurmikon hoitoon, puu- ja metsätöihin, ulkosiivoukseen kuin lumitöihinkin. Verkterin sivuilla on myytävänä yli 600 Fiskars-tuotetta: keittiötuotteita (pannuja, kattiloita), ruohonleikkureita sekä puutarhan ja kasvimaan työkaluja (lumikoli- ja auroja, lapioita, kirveitä, puutarhasaksia, puutarhan monitoimileikkureita...).

Fiskars panostaa paitsi tuotesuunnitteluun, myös kestävään kehitykseen. Materiaalien käytössä pyritään mahdollisimman suureen tehokkuuteen ja haitalliset kemikaalit pyritään korvaamaan turvallisemmilla. Fiskars pyrkii myös siihen, että tuotteiden käyttöiän tullessa tiensä päähän, ne on voitava kierrättää. Myös lähinnä tuotannossa syntyviä hiilidioksidipäästöjä on tarkoitus vähentää. Apuna ympäristötavoitteiden saavuttamisessa on ISO 14001-sertifikaatti. Nykyään jo 39 % Fiskarsin tuotteista valmistetaan ISO 14001-sertifioiduissa tehtaissa.
 

Suosittelemme:


Historiaa:
Fiskars on Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleva yritys: se on perustettu vuonna 1649. Vuonna 1967 lanseerasi Fiskars muovikahvaiset sakset ensimmäisenä maailmassa. Oranssien saksien menestys on jatkunut vuosien saatossa, ja yritys on edelleen maailman johtava saksien valmistaja. Kuten mainittu, merkin tuotevalikoimiin kuuluu nykyään paljon muutakin kuin vain saksia, ja se on tunnettu helppokäyttöisten ja kestävien työkalujen suunnittelijana ympäri maailman.