Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Laseretäisyysmittalaite Bosch GLM 120 C Bluetooth®-yhteydellä

Tuotekoodi233058


Jätä kaikki työkalun takuurekisteröinnistä johtuvat huolet meille!Lisätietoja löytyy täältä.

Valmistaja Bosch
Paino 0.205 kg
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 0,81 kg
Työkalumitat 22x16x75 mm
Ammattikäyttöön soveltuva / Soveltuu kotikäyttöön Ammattikäyttöön soveltuva
Akkutyyppi Sisäänrakennettu akku
Akun jännite 3,6 V
Akun kapasiteetti ja määrä 3120 mAh
Mittauksen enimmäisetäisyys 120 m
Tarkkuus ±1,5 mm/m
Laserluokka 2
Turvaluokka IP 54
Laserin allonpituus 650 nm, < 1 mW
Lyhin tähtäysmatka 0,08 m
LCD näyttö Kyllä
Muistaa arvojen numerot 50
Liitettävissä IT-laitteeseen Bluetooth®, USB
Mukana yksi laturi Kyllä
Sisältääkö sarja kantolaukun Kyllä, Kassi
Automaattisuljin Kyllä
 Täältä löydät kaikki Boschin työkalut ja tarvikkeet. Boschin työkaluvalikoima voidaan jakaa seuraaviin kategorioihin:
  • Blue Bosch (Bosch Professional) – nämä ovat ammattilaisten työkaluja, jotka täyttävät korkeimmat teho-, tarkkuus- ja kestävyysvaatimukset. Useimmat näistä työkaluista toimitetaan älykkäässä ”L-BOXX”-muovikotelokuljetusjärjestelmässä.
  • Green Bosch - työkaluja kotiin, harrastuskäyttöön ja puutarhatöihin. Nämä työkalut erottautuvat niiden korkean laadun, viimeisimmän teknologian, mukavan designin ja hyvän hinnan yhdistelmällään.
  • Bosch-mittavälineet - työkalut ammattilaisille ja harrastelijoille, jotka avustavat tasaisten pintojen saamisessa, etäisyyksien, kulmien ja kaltevuuksien mittaamisessa ja piilossa olevien objektien etsimisessä.
  • Bosch-tarvikkeet – koko tuotesarjassa on yli 8 000 tuotetta (poranterät betonille, metallille, puulle ja muille materiaaleille, taltat, jyrsinterät, leikkausterät, hiontatarvikkeet jne.). Kaikki Bosch-tarvikkeet ovat korkeaa laatua.

Yhtiön historia lyhyesti:

Robert Bosch GmbHperustettiin vuonna 1886 Stuttgartissa, Saksassa.

Yhtiön perustaja on Robert Bosch. Hän oli innovaattori ja teki useita teknologisia löytöjä. Robert Bosch oli myös erittäin aktiivinen sosiaalisella puolella filantrooppina. Hän perusti sairaalan, oli ensimmäinen liikemies, joka otti käyttöön kahdeksan tunnin työvuorot tehtaissaan ja teki paljon muutakin parantaakseen muiden elämää.

Nykyään Bosch-yhtiö on tunnettu maailman suurimpana autonosien valmistajana. On erittäin vaikeaa löytää maailmasta ajoneuvoa, jossa ei olisi vähintään yksi Bosch-osa. Autonosat muodostavat noin 60% yhtiön liiketoiminnasta.

Bosch on tunnettu myös lämmitysratkaisujen, teollisuuskoneiden, kotitalouksien laitteiden ja sähkötyökalujen valmistajana.

Bosch-yhtiö on rekisteröinyt yli 4 000 patenttia. Tämä näyttää hyvin yhtiön intohimoninnovaatiota kohtaan. Erityistä huomiota kiinnitetään nykyään akkuteknologioiden kehittämiseen.