Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Ketjusaha Milwaukee M18 FCHS-121B; 18 V; 1x12,0 Ah akku; laippa 40 cm

Tuotekoodi171096


Valmistaja Milwaukee
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 10 kg
Ammattikäyttöön soveltuva / Soveltuu kotikäyttöön Ammattikäyttöön soveltuva
Moottorityyppi Akkukäyttöinen
Akkutyyppi Li-Ion (Litium-ioniakku)
Sisältääkö akku Kyllä
Akun jännite 18 V
Akun kapasiteetti 12,0 Ah
Akun kapasiteetti ja määrä 1 x 12 Ah
Energiatehokas hiiliharjaton moottori Kyllä
Latausaika 130 min
Sahaterän pituus 400 mm
Ketjun paksuus -
Ketjun nopeus 12,4 m/s
Suojattu ylikuormitukselta Kyllä
Mukana yksi laturi Kyllä
Sisältääkö sarja kantolaukun Toimitetaan pahvipakkauksessa

Milwaukee on sähkötyökalujen, tarvikkeiden ja käsityökalujen valmistaja, joka on markkinajohtaja kansainvälisillä sähkötyökalumarkkinoilla.
Yhtiön perustamisvuodesta 1924 lähtien Milwaukee on tarjonnut innovatiivisia, kestäviä ja poikkeuksellisen tehokkaita työkaluja ammattilaisille. Jatkuva tuotekehitys ja mukautuminen asiakastarpeisiin ovat mahdollistaneet valmistajan markkinajohtajan aseman litiumioni työkaluissa ja akuissa. M12™, M18™ ja M28™ -järjestelmät ovat tunnettuja kuluttajien keskuudessa. Milwaukee tarjoaa asiakkailleen myös aikaa säästäviä tarvikkeita ja innovatiivisia käsityökaluja. Milwaukeenpäätavoite on tarjota tasaisella tahdilla asiakkailleen moderneja ratkaisuja ja innovaatioita, jotka ovat kehitetty lukuisia käyttöjä varten ja samalla tarjota korkea tuottavuus ja verraton kestävyys.
Milwaukee kiinnittää erityistä huomiota yhteistyöhön ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa tarjotakseen asiakkailleen parhainta laatua. Valmistaja jatkuvasti seuraa muuttuvia vaatimuksia työpaikoilla ja etsii parhaimmat ratkaisut, jotka mahdollistavat asiakkaiden nopeamman ja fiksumman työskentelyn. Milwaukee tietää kokemuksensa perusteella, että pienikin yksityiskohta on tärkeä ammattilaisille. Tämän kaltainen erityinen keskittyminen käyttäjää kohtaan ei pelkästään auta ratkaisemaan suuria haasteita aidossa työympäristössä vaan mahdollistaa myös kaikkien tuoteperheiden jatkuvan kehityksen.