Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Katkaisu- ja jiirisaha Metabo KGS 254 M

Tuotekoodi74338


Valmistaja Metabo
Paino 16.3 kg
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 21 kg
Pakkauksen mitat 790x515x205 mm
Ammattikäyttöön soveltuva / Soveltuu kotikäyttöön Ammattikäyttöön soveltuva
Moottorityyppi Sähkövirta
Jännite 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC
Levyn maksimihalkaisija 254 mm
Reiän halkaisija 30,0 mm
Tyhjäkäyntikierrosluku 4500 min-1
Maks. kierrosluku 4500 /min
Säädettävä kääntönopeus eri materiaalien työstöön Ei
Ottoteho 1450 W
Lastattavan materiaalin leveys ja korkeus 45° 205x47 mm
Lastattavan materiaalin leveys ja korkeus 90° 305x92 mm
Max. kallistus vasen/oikea on 47° Kyllä
Levyn liukumekanismi Liukuu kahdella raiteella (yksivaiheinen)
Järjestelmän tyyppi tarkkuusleikkuuseen Järjestelmä yhdellä laserlinjalla (yhdellä puolella levyä)
Johdon pituus 2 m
Leikkuusyvyyden säätö +
Säädettävä tuki Kyllä
Kädensija kuljetusta varten Kyllä
Mukana purujen-/pölynimuliitäntä Kyllä
Työkappaleenpidin Kiinteä kulma
Sarja sisältää Pölypussi

Pakkaukseen sisältyy: pyörösahanterä, tuki mitta-asteikolla, puristin työkappaleelle, pölypussi, johtokela ja kaksi pöydänjatketta.

Pöydänjatkeet on tarkoitettu työstöpöydän mittojen laajentamiseksi pidempiä työstökappaleita työstettäessä, ja ovat yleensä vedettävissä työkalun työpöydän alta. Tässä mallissa jatkeet ovat täysin irroitettavissa ja liitettävissä yhteen yhdeksi erityispitkäksi tueksi vain toisella puolella laitetta sen ollessa aseteltuna lattialle.

Metabo on saksalainen ammattityökalujen ja -laitteiden valmistaja. Metabo-yhtiö perustettiin vuonna 1924, ja se on valmistanut työkaluja siitä lähtien. Jopa sen nimi liittyy suoraan sen toimintaan (Metallbohrdreher). Tuotanto on keskitetty kahteen paikkaan: Niurtingene (Saksa) ja Shanghai (Kiina).
 
Metabolla on aihetta ylpeyteen: se kehitti maailman ensimmäisen kulmahiomakoneen (joka esiteltiin vuonna 1950), porakoneen pikaistukan (joka esiteltiin vuonna 1952), iskuporakoneen (joka esiteltiin vuonna 1957) ja muita tekniikan ihmeitä.
 
Vuonna 1999 Metabo osti saksalaisen yrityksen nimeltä Elektra Beckum, joka valmistaa puuntyöstökoneita, kompressoreja, hitsauskoneita ja erilaisia laitteita puutarhaan ja kotiin.Vuodesta 2005 monet Elektra Beckumin laitteet on myyty Metabo-tuotemerkillä.

Suosittelemme:

Takuu 
 
Jos tilaamanne Metabo-tuote on vioittunut takuuajanjakson aikana, olkaa hyvä ja ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla. Teidän täytyy kirjoittaa viestiin laskun numero ja tuotteen sarjanumero. Teidän on vietävä tuote lähimpään Itella-pisteeseen ja lähetettävä se osoitteeseen, jonka annamme teille. Yksityiskohtaisemman tiedon saamiseksi ottakaa yhteyttä osoitteeseen [email protected]
 
Metabon tuotteilla on kolmen (3) vuoden takuu (ehto: tuotteet pitää rekisteröidä internetin kautta). Rekisteröidäksesi työkalun XXL-takuuta varten paina: "Metabon 3 vuoden takuu".