Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Katkaisu- ja jiirisaha Metabo KGS 216 M

Tuotekoodi74337


Valmistaja Metabo
Paino 13.5 kg
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 17,2 kg
Pakkauksen mitat 760x475x340 mm
Ammattikäyttöön soveltuva / Soveltuu kotikäyttöön Ammattikäyttöön soveltuva
Moottorityyppi Sähkövirta
Jännite 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC
Levyn maksimihalkaisija 216 mm
Reiän halkaisija 30,0 mm
Tyhjäkäyntikierrosluku 5000 min-1
Maks. kierrosluku 5000 /min
Säädettävä kääntönopeus eri materiaalien työstöön Ei
Ottoteho 1200 W
Lastattavan materiaalin leveys ja korkeus 45° 205x36 mm
Lastattavan materiaalin leveys ja korkeus 90° 305x65 mm
Max. kallistus vasen/oikea on 47° Kyllä
Levyn liukumekanismi Liukuu kahdella raiteella (yksivaiheinen)
Järjestelmän tyyppi tarkkuusleikkuuseen Järjestelmä yhdellä laserlinjalla (yhdellä puolella levyä)
Johdon pituus 2 m
Leikkuusyvyyden säätö +
Säädettävä tuki Kyllä
Kädensija kuljetusta varten Kyllä
Mukana purujen-/pölynimuliitäntä Kyllä
Työkappaleenpidin Kiinteä kulma
Sarja sisältää Pölypussi

Metabo KGS 216 M – markkinoiden suosituin katkaisu- ja jiirisaha, eikä syyttä!
Sahalla on helppo suorittaa tarkkoja ja leveitä katkaisuja turvallisesti. Tämä saavutetaan sahan ominaisuuksilla, johon sisältyvät sahapään liukutoiminto, säädettävä pöydän leveys sekä materiaalin puristin. Pöydän leventimet voidaan irrottaa pitkien kappaleiden työstöön, tämä voi tosin hieman alentaa sahauksen tarkkuutta.
KGS 216 M katkaisu- ja jiirisaha on erittäin käytännöllinen – se on kevyt, kompakti sekä sitä on helppo kantaa yhdellä kädellä. Sahan kaikki toiminnot ovat käden ulottuvilla ja helposti käytettävissä työasennossa.
Saha on tehokas ja kestävä. Kaikki kulutusta ja painetta saavat osat on valmistettu vahvasta painevaletusta alumiinista. Tämä yhdistettynä voimakkaan ja pölyltä suojatun moottorin ansiosta, takaa teille pitkäikäisen sahan. Metabo on vakuuttunut sahan pitkäikäisyydestä ja tämän takia valmistaja lupaa tuotteelle 36kk takuun.
Saha on luotu tarkkuutta vaativiin töihin – missä ikinä oletkin. Sahan mitta- ja kulmataulukon ansioita suorita maksimaalisen tarkat katkaisut. Katkaisulinjan laser näyttää suoran linjan – lisäksi LED valo valaisee työkohteen. Helppokäyttöisyyttä korostaa lisäksi terän avaimeton ja nopea vaihto.
Työtilasi pysyy puhtaana pölystä mukana tulevan pölypussin ansiosta. Sahaan on myös mahdollista liittää pölynimuri – näin työskentelet täysin pölyttömässä ympäristössä.

Metabo on saksalainen ammattityökalujen ja -laitteiden valmistaja. Metabo-yhtiö perustettiin vuonna 1924, ja se on valmistanut työkaluja siitä lähtien. Jopa sen nimi liittyy suoraan sen toimintaan (Metallbohrdreher). Tuotanto on keskitetty kahteen paikkaan: Niurtingene (Saksa) ja Shanghai (Kiina).
 
Metabolla on aihetta ylpeyteen: se kehitti maailman ensimmäisen kulmahiomakoneen (joka esiteltiin vuonna 1950), porakoneen pikaistukan (joka esiteltiin vuonna 1952), iskuporakoneen (joka esiteltiin vuonna 1957) ja muita tekniikan ihmeitä.
 
Vuonna 1999 Metabo osti saksalaisen yrityksen nimeltä Elektra Beckum, joka valmistaa puuntyöstökoneita, kompressoreja, hitsauskoneita ja erilaisia laitteita puutarhaan ja kotiin.Vuodesta 2005 monet Elektra Beckumin laitteet on myyty Metabo-tuotemerkillä.

Suosittelemme:

Takuu 
 
Jos tilaamanne Metabo-tuote on vioittunut takuuajanjakson aikana, olkaa hyvä ja ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla. Teidän täytyy kirjoittaa viestiin laskun numero ja tuotteen sarjanumero. Teidän on vietävä tuote lähimpään Itella-pisteeseen ja lähetettävä se osoitteeseen, jonka annamme teille. Yksityiskohtaisemman tiedon saamiseksi ottakaa yhteyttä osoitteeseen [email protected]
 
Metabon tuotteilla on kolmen (3) vuoden takuu (ehto: tuotteet pitää rekisteröidä internetin kautta). Rekisteröidäksesi työkalun XXL-takuuta varten paina: "Metabon 3 vuoden takuu".