Ostoskori

0 tuotetta 0,00 €

My Cart -

0 tuotetta
Kaikki kategoriat

Kuumailmapuhallin BLACK & DECKER KX2200K

Tuotekoodi71742


Valmistaja Black & Decker
Paino 2.4 kg
Kokonaispaino pakkauksen kanssa 2.66 kg
Ammattikäyttöön soveltuva / Soveltuu kotikäyttöön Soveltuu kotikäyttöön
Moottorityyppi Sähkövirta
Ottoteho 2000 W
Ilmavirtaus 43.2 m³/h
Lämpötila 65-645°C
Johdon pituus 3 m
Jännite 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC

Vuonna 1910 kaksi nuorta yrittäjää, S. Duncan Black ja Alonzo G. Decker perustivat pienen myymälän Baltimoreen, Marylandiin. He kutsuivat sitä nimellä Black & Decker® Manufacturing Company. Sen jälkeen liikkeen kasvu on ylittänyt kaikki heidän kuvitelmansa ja kyseinen yritys on nykyisin maailman suurin sähkötyökalujen ja lisävarusteiden valmistaja.
Black & Decker on erikoistunut sähkötyökalujen, puutarhatyökalujen, kotitaloustuotteiden ja autoiluun liittyvien tuotteiden valmistukseen niin yksityiskäyttäjille kuin yrityksillekin. Yritys panostaa myös ympäristön varjeluun ja työntekijöidensä hyvinvointiin kaikissa tuotantovaiheissa. Luonnollisesti Black & Deckerin suosiolle on syynsä: esimerkiksi monipuolinen tuotevalikoima ja kätevät, helppokäyttöiset tuotteet hyvällä kestävyydellä ja käyttömukavuudella.

Verkterin valikoimiin  kuuluvat  Black & Deckerin osalta muun muassa poravasarat, hioma- ja kiillotuskoneet (nauhahiomakone, epäkeskohiomakone), vesivaa'at, lämpömittarit, painepesurit, akut, työpöydät, kulmahiomakoneet, jyrsimet, tasohiomakoneet, kuumailmapuhaltimet, höylät, pistosahat, rakenneilmaisimet jne. Tuotesuodattimemme auttaa löytämään oikean tuotten helposti ja nopeasti!

Black & Deckerin tuotteilla on kahden vuoden takuu, mistä voit lukea lisää yrityksen kotisivuilta.

Suosittelemme: